Vil du bli MIFF-medlem nr. 11.000?

Se hvor MIFF fikk 149 nye medlemmer siste måned og hvordan du kan hjelpe oss forbi 11.000.
Fra MIFFs støttemarkering for Israel utenfor Stortinget 10. august 2014. (Foto: MIFF)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

I mars 2016 passerte MIFF 10.000 medlemmer. 20 måneder senere, nå i november 2017, er vi i ferd med å passere 11.000 medlemmer.

Den siste måneden har MIFF økt netto med 149 medlemmer, og vi er oppe på 10.962 per 9. november.

Slik har netto medlemsvekst vært fordelt på fylker.

Hvis du allerede er medlem i MIFF, håper vi du vil bruke de neste ukene til å verve nye. For å forbli på et nivå over 11.000 medlemmer etter listevask ved årsskiftet trenger vi mange hundre nye medlemmer. Bruk derfor anledning til å snakke om MIFF og verve medlemmer når du treffer venner og familie de neste ukene. Fortell dem alle de gode grunnene til å være medlem i MIFF. Hjelp dem med å registrere seg via nettsiden eller få dem til å sende kodeordet MEDLEM med SMS til 1948. Så enkelt er det.

Du som støtter det jødiske folkets rett til et nasjonalt hjemland, men som fortsatt ikke er medlem – hvorfor nøler du? Minn deg selv på hvorfor du bør støtte Israel, og klikk her for å registrere deg som medlem av MIFF nå!

Hjelp oss å la bølgen av Israel-støtte vokse!

MIFFs medlemsvekst siden starten i 1978.
MIFFs medlemsvekst siden starten i 1978.


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelNetanyahu avhøres for femte gang
Neste artikkelMIFF markerer Krystallnatten i flere byer
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise