Rekordår for Midtøsten i fokus

MIFFs avis har flere sider og når flere lesere enn noen gang før. Les årets siste avis som nettopp har gått i trykken.

Midtøsten i fokus nr. 6/2017.
Midtøsten i fokus nr. 6/2017.

MIFFs informasjonsavis Midtøsten i fokus er utgitt helt siden 1975, de siste årene med seks utgaver i året. De siste mange årene har avisene nesten alltid vært på 24 sider, men i år er det gjennomsnittlige sidetallet økt til 28. Antallet enkeltmottakere har økt med 4,4 prosent fra 2016 til 2017. Hele arkivet til avisen er fritt tilgjengelig som PDF.

Her er årets siste utgave av Midtøsten i fokus slik den gikk i trykken 24. november.

For å motta Midtøsten i fokus annenhver måned – klikk her for å registrere deg som medlem av MIFF. For å støtte utgivelsene av Midtøsten i fokus, bli Fast for Israel!

Forrige artikkelGi Israels beste argumenter til Mads Gilberts naboer!
Neste artikkel– Khamenei er Midtøstens Hitler
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.