MIFF møtte Israels strategiminister i Brussel

– Sammen med dere kan vi overvinne boikott, sikre Israels legitimitet og Israels hovedstad Jerusalem, sa Gilad Erdan.

Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, og Israels strategiminister Gilad Erdan i Brussel 7. desember 2017. (Foto: Privat)
Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, og Israels strategiminister Gilad Erdan i Brussel 7. desember 2017. (Foto: Privat)

Torsdag 7. desember deltok Conrad Myrland, daglig leder av MIFF, på et møte med Israels strategiminister Gilad Erdan i Brussel. MIFF var invitert sammen med organisasjoner fra en rekke europeiske land av European Jewish Association og Europe Israel Public Affairs.

Erdan begynte med å uttrykke takknemlighet for USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad.

– Vi har visst i tre tusen år at det er vår hovedstad, men det er også viktig med USAs offisielle anerkjennelse, sa Erdan.

Strategiministeren har ansvar for å bekjempe den internasjonale boikottkampanjen mot Israel.

– Boikottbevegelsen er antisemittisk i sin kjerne, sa Erdan. Samtidig ga han uttrykk for optimisme.

– Vi kan vinne kampen, for vi har sannheten og rettferdigheten på vår side. Sammen med dere kan vi overvinne boikott, og sikre Israels legitimitet og Israels hovedstad Jerusalem, sa Erdan.

Flere europeiske jøder som tok ordet i plenumsamtalen uttrykte stor takknemlighet til de kristne i Europa som kjemper Israels sak. En fremstående europeisk rabbiner presenterte de kristne Israel-vennene i Europa slik for ministeren: “De er misjonærer. Ikke for å få jøder til å bli kristne. De prøver å få kristne til å tro på Israel.”

MIFF er en norsk medlemsorganisasjon hvor kristne og ikke-kristne står sammen i Israel-støtte på livssyns- og partipolitisk-nøytral grunn. Det finnes ingen tilsvarende organisasjon i Europa med et medlemstall som er i nærheten av MIFFs 11.000 medlemmer. Arbeidet i Norge vekket stor interesse og høstet applaus på samlingen. Vi videresender takken og applausen til alle våre medlemmer og støttespillere!

Forrige artikkelMed Palestina-flagg og “allahu akbar” angriper han jødisk restaurant
Neste artikkelNRK skiller seg positivt ut
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.