Hør Conrad Myrland i samtale med Suzanne Aabel

Debattant Suzanne Aabel har intervjuet MIFFs daglig leder i podkasten "Tro og fordom".
Skjermdump fra Radio Norge.
Skjermdump fra Radio Norge.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Suzanne er norsk jøde, men har ingen gudstro. Hun har tidligere markert seg som en pro-israelsk stemme, og jobber nå for Radio Norge.

I en podkast-serie har hun blant annet intervjuet Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF).

Klikk her for å høre intervjuet.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelRakett eksploderte i Sderot
Neste artikkelDemonstrantene ropte krigsrop mot jøder
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise