Hør Conrad Myrland i samtale med Suzanne Aabel

Debattant Suzanne Aabel har intervjuet MIFFs daglig leder i podkasten “Tro og fordom”.

Skjermdump fra Radio Norge.
Skjermdump fra Radio Norge.

Suzanne er norsk jøde, men har ingen gudstro. Hun har tidligere markert seg som en pro-israelsk stemme, og jobber nå for Radio Norge.

I en podkast-serie har hun blant annet intervjuet Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF).

Klikk her for å høre intervjuet.

Forrige artikkelRakett eksploderte i Sderot
Neste artikkelDemonstrantene ropte krigsrop mot jøder
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.