De beste julegavene

Julegaver med mening, opplevelse og læring.
Bli Fast for Israel! - Det er den beste julegaven du kan gi til MIFF.
Bli Fast for Israel! - Det er den beste julegaven du kan gi til MIFF.

I år bør du gi julegave med mening.

Som Fast for Israel! gjør du det du kan for å hindre at en ny generasjon i Norge blir forvillet av Israel-hets og jødehat. Du velger selv hvor stort månedlig bidrag du vil gi til MIFFs informasjons­kamp for Israel og det jødiske folk. Klikk her for å signere avtalegiro elektronisk (bank-ID) i løpet av to minutt.

I år bør du gi en god opplevelse.

Søndag 29. april blir det stor 70-årsfest for Israel i Oslo Konserthus. Du har flere i din familie som vil bli glade for å få en billett. Klikk her for å bestille fra ticketmaster.

I år bør du gi læring i julegave.

MIFF har bøker som gir din slekt og venner de beste argumenter for Israel, og det er jo nettopp det du ønsker at de skal få – ikke bare til jul, men hele året! Bestill bøker nå.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelIDF: Røde Halvmåne tatt på fersken
Neste artikkel– Trump rettet opp i feilen til Obama
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise