De beste julegavene

Julegaver med mening, opplevelse og læring.

Bli Fast for Israel! - Det er den beste julegaven du kan gi til MIFF.
Bli Fast for Israel! - Det er den beste julegaven du kan gi til MIFF.

I år bør du gi julegave med mening.

Som Fast for Israel! gjør du det du kan for å hindre at en ny generasjon i Norge blir forvillet av Israel-hets og jødehat. Du velger selv hvor stort månedlig bidrag du vil gi til MIFFs informasjons­kamp for Israel og det jødiske folk. Klikk her for å signere avtalegiro elektronisk (bank-ID) i løpet av to minutt.

I år bør du gi en god opplevelse.

Søndag 29. april blir det stor 70-årsfest for Israel i Oslo Konserthus. Du har flere i din familie som vil bli glade for å få en billett. Klikk her for å bestille fra ticketmaster.

I år bør du gi læring i julegave.

MIFF har bøker som gir din slekt og venner de beste argumenter for Israel, og det er jo nettopp det du ønsker at de skal få – ikke bare til jul, men hele året! Bestill bøker nå.

Forrige artikkelIDF: Røde Halvmåne tatt på fersken
Neste artikkel– Trump rettet opp i feilen til Obama
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.