«JEG ANGRER!»

Det er ingen skam å snu!

Fra MIFFs støttemarkering for Israel utenfor Stortinget 10. august 2015. (Illustrasjonsfoto: MIFF)
Fra MIFFs støttemarkering for Israel utenfor Stortinget 10. august 2015. (Illustrasjonsfoto: MIFF)

I disse dager mottar MIFF-medlemmene faktura for årskontingenten.

8. januar fikk vi en trist e-post fra en rogalending: «Jeg sier med dette opp medlemskapet som MIFF Pensjonist Medlem, og dermed betaler jeg ikke tilsendt faktura på kr 215.»

Allerede i dag, fire dager senere, kom den gledelige kontrabeskjeden:

«JEG ANGRER! Du kan føre med opp igjen, og sende giro. Så blir vi familiemedlemmer fortsatt! Lykke til i arbeidet!»

Det er ingen skam å snu! Enten du har vært medlem før, og angrer, eller du vil bli medlem av MIFF for første gang, så håper vi du

klikker her for å gå til registreringsskjema

Det siste året har MIFF vokst netto omlag 1400 medlemmer (vi kommer tilbake med nøyaktige tall per fylke). Veksten har mange gode grunner. Du er den som kan sikre oss videre vekst, enten ved å bli medlem eller verve nye medlemmer. Tusen takk!

Forrige artikkelUSAs ambassadør i Israel vet hvorfor det ikke er fred
Neste artikkelHistorieløshet på toppen av kirken.no
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.