Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

MIFF henter unge israelere for å gi opplæring til ungdommer i Norge

Yuval Rahamim og Aviv Rosenfeld representerer organisasjonen Stand With Us. (Foto: Privat)
Yuval Rahamim og Aviv Rosenfeld representerer organisasjonen Stand With Us. (Foto: Privat)
Helgen 2.-4. februar skal Yuval Rahamim og Aviv Rosenfeld (bildet) fra Israel gi unge MIFFere opplæring på ungdomsseminar i MIFF Kristiansand. Det er fortsatt noen få ledige plasser, så vær raskt med påmelding!

Er du en takknemlig leser av Miff.no, men ikke medlem? Klikk her for å registrere deg nå, og du mottar medlemsavis seks ganger i året og invitasjon til møter i ditt område m.m. Det tar kun to minutt. Takk og velkommen! Uten våre medlemmer kan vi ikke gjøre dette arbeidet!

MIFF Kristiansand inviterer ungdommer fra hele landet til en gratis ungdomskonferanse helgen 2.-4. februar. Det er fjerde gang et av MIFFs lokallag arrangerer en slik konferanse i samarbeid med MIFF sentralt. Vi samles fredag kveld og avslutter senest kl. 14 på søndagen.

– Dette er en super anledning til å lære mer om Israel og bli kjent med andre engasjerte ungdommer som er opptatt av Israels sak i Norge, sier MIFFs ungdomskoordinator Kjetil Ravn Hansen.

Overnatting, foredrag og måltider finner sted på hotellet Scandic Sørlandet – kun 12 minutter kjøretur fra Kristiansand lufthavn.

På seminaret vil du få høre interessante foredrag av de to israelske ungdommene Yuval Rahamim og Aviv Rosenfeld fra organisasjonen StandWithUs. De vil også være til stede hele helgen, så dere vil få god tid til å bli kjent med dem.

Yuval Rahamim er 26 år og bor i Nord-Israel. Hun studerer industrielt ingeniørfag og ledelse ved Ben Gurion-universitetet, hvor hun har deltatt i opplæringsprogrammet StandWithUs Israel Fellowship. Under militærtjenesten var hun sanitetssoldat i fallskjermjegerbrigaden. I 2014 var hun stasjonert ved grensen til Gaza under Operation Protective Edge – også kjent som Gazakrigen 2014. Yuval elsker å reise og etter militærtjenesten reiste hun i fire måneder rundt i USA og Sør-Amerika. For øyeblikket er hun engasjert i organisasjonen GenerationsOfIsrael. Den jobber med å styrke båndene til Israel blant jødiske organisasjoner rundt om i verden. På fritiden jobber hun frivillig med elever i den videregående skolen for å lære dem om robotikk.

Aviv Rosenfeld er 26 år gammel og bor i Be’er Sheva. Han vokste opp i Maccabim, en by mellom Tel Aviv og Jerusalem. For øyeblikket studerer han statsvitenskap og konflikthåndtering på Ben Gurion-universitetet i Negev. Fra ung alder har han vært aktiv i ungdomsbevegelsen Maccabi Tzair. I 2009 ble Aviv innkalt til det israelske forsvaret og tjenestegjorde som kommandør i ingeniørkorpset, hvor han fortsatt gjør reservetjeneste. Da han var ferdig med verneplikten, begynte han å jobbe med amerikanske tenåringer som studerer i Israel. Dette meningsfylte arbeidet gjorde at han ble interessert i å drive med undervisning om Israel. Som en naturlig følge av det ble han med i StandWithUs Israel Fellowship da han begynte å studere. I dette arbeidet har han blant annet tatt imot en delegasjon av amerikanske college-studenter, og han er i tillegg regionsansvarlig for dette arbeidet. På fritiden liker han å løpe, lese bøker og å dra på utmarksturer i Israel.

I løpet av ungdomshelgen vil vi også få høre foredrag av Conrad Myrland, daglig leder i MIFF. Vi kan love deg en interessant helg.

Siden konferansen er gratis er det naturligvis et begrenset antall plasser. Send derfor en søknad til MIFFs organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på kjetil@miff.no. Du kan også ta kontakt med ham på Facebook og mobil: 45244598, hvis dere har noen spørsmål. Søknaden bør inneholde helt kort hvem du er og en begrunnelse for hvorfor du ønsker å delta på konferansen.

NB: MIFF Kristiansand kan også dekke inntil 70 prosent av reisekostnadene.

Klikk her for å se programmet og tittel på foredragene i helgen.

Klikk her for å få info om MIFFs ungdomstur til Israel i juni/ juli.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart