Kommer du til Oslo Konserthus 29. april, kan det bli sekssifret gave til Shaare Zedek-sykehuset i Jerusalem

Bestill billett til 70-årsfesten for Israel i Oslo Konserthus søndag 29. april. Blant billettene blir det også trukket ut vinner av reisegavekort på 10.000 kroner.

Overskuddet av 70-årsfesten for Israel i Oslo Konserthus går i sin helhet til Shaare Zedek-sykehuset i Jerusalem.
Overskuddet av 70-årsfesten for Israel i Oslo Konserthus går i sin helhet til Shaare Zedek-sykehuset i Jerusalem.

Søndag 29. april kl. 17.00-19.15 blir det stor feiring av 70-årsdagen for Israels uavhengighet i Oslo Konserthus.

Billettene bestiller du fra ticketmaster ved å klikke på denne lenken.

  • Du kan også bestille via www.okh.no, tlf. 23113111, tlf. 815 33 133 og billettluken Oslo Konserthus. Vær rask med bestilling, for her vil de beste plassene forsvinne raskt!

Overskuddet av festen går i sin helhet til barneavdelingen ved Shaare Zedek-sykehuset i Jerusalem. Hjelper du oss å fylle opp konserthuset denne kvelden, kan vi sende over hundretusen kroner til nytte og glede for jødiske og arabiske barn i Israels hovedstad. Se bilder fra barneavdelingen under.

NB! Blant billettene trekker vi også ut en vinner av reisegavekort på 10.000 kroner sponset av Israel-spesialisten Plussreiser.

Jødiske og arabiske barn som får behandling ved Shaare Zedek-sykehuset vil takke deg for at du bestiller billett nå!

 

Forrige artikkelIsraelske styrker slo tilbake mot Raziel Shevachs drapsmenn
Neste artikkelIranske spioner i Tyskland overvåket Israels ambassade og jødiske barnehager
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.