MIFF gir israelernes beste argumenter til hele Troms

Nå skal Mads Gilberts naboer få et 28 siders magasin med gode ord om Israel.
Spesialmagasinet til Troms fylke januar 2018.
Spesialmagasinet til Troms fylke januar 2018.

I neste uke blir MIFFs spesialmagasin med israelernes beste argumenter distribuert til 38.000 familier i Troms fylke. Alle som ikke har reservert seg for reklame, får magasinet i sin postkasse. Som en del av kampanjen i Troms, inviterer MIFF til møter i Harstad onsdag 31. januar og Tromsø torsdag 1. februar. Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, skal holde foredrag med tittelen: Den norske løgnindustrien mot Israel.

Fra år 2010 har MIFF distribuert magasinet til nå totalt 17 fylker. Etter at Troms er fullført, er det bare Nordland og Finnmark som gjenstår.

Distribusjonen er mulig på grunn av MIFFs støttespillere. Dersom du gir en gave på 287 kroner, dekker dette trykk og distribusjon av magasinet til omlag 80 familier! Send kodeord GAVE til 1948 og du gir 250 kroner målrettet til denne aksjonen!

En gave på 574 kroner gjør oss i stand til å distribuere magasinet til ca 160 familier! Dersom du gir en gave til MIFF på over 500 kroner får du rett til skattefradrag. Alle som gir 700 kroner eller mer til MIFF i perioden 1. januar til 28. februar 2018, deltar i trekning av reisegavekort på 10.000 kroner fra Plussreiser.

Gi din øremerkede gave nå til MIFFs gavekonto 7877.06.54539 eller gi en direkte gave til aksjonen med ditt bankkort ved å trykke her. Du kan også gi en gave med fritt valgt beløp via SMS i skjemaet under.

MIFFs spesialmagasin er en vaksinepakke mot Israel- og jødehat. Her forklarer vi hva som er grunnlaget for den jødiske staten og hva som har hindret en løsning med to stater for to folk. Magasinet forteller også om jødenes historie i arabiske land og hvordan jødene ble jaget ut av Midtøsten og Nord-Afrika i tiårene etter andre verdenskrig.

Les magasinet her:

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise