Tre millioner minutter

Milepæl for MIFF på YouTube.

MIFFs Israelkonferanse 2017.
MIFFs Israelkonferanse 2017.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Fra juni 2007 har Med Israel for fred (MIFF) hatt vår egen YouTube-kanal. Flere hundre foredrag og andre filmer er fritt tilgjengelig.

I januar 2018 passerte MIFF tre millioner visningsminutter for filmene. Det tilsvarer 50.000 timer.

Det absolutt mest sette foredraget, som også har fått stor internasjonal spredning, er foredraget som Israels daværende viseambassadør George Deek holdt på MIFF Forum i oktober 2014. Vi kalte foredraget “Den beste talen en israelsk diplomat noen gang har holdt“.

Forrige artikkelAvverget knivterror på Vestbredden
Neste artikkelPolen vedtok omstridt Holocaust-lov
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.