Snart fullt på parkett på 70-årsfesten for Israel

I løpet av noen dager kan alle plasser på parkett være solgt.

Skjermdump 14. februar fra ticketmaster.no.
Skjermdump 14. februar fra ticketmaster.no.

Danseshow fra Israel, klassisk musikk, festtaler og overraskelser i Oslo Konserthus. Over 600 plasser er allerede solgt og reservert til 70-årsfesten for Israel søndag 29. april. For å sikre deg plass på parkett må du være rask med å bestille! Som du ser av bildet fra ticketmaster.no, er det ikke mange plasser igjen.

Billettene bestiller du fra ticketmaster ved å klikke på denne lenken.

Du kan også bestille via www.okh.no, tlf. 23113111, tlf. 815 33 133 og billettluken Oslo Konserthus.

Her har du to ekstra gode argumenter for å kjøpe en billett:

1. Overskuddet av festen går i sin helhet til barneavdelingen ved Shaare Zedek-sykehuset i Jerusalem. Hjelper du oss å fylle opp konserthuset denne kvelden, kan vi sende over hundretusen kroner til nytte og glede for jødiske og arabiske barn i Israels hovedstad.

Sikre deg billett til festen!

2. Blant billettene trekker vi ut en vinner av reisegavekort på 10.000 kroner sponset av Israel-spesialisten Plussreiser.

Buss-selskapet Møll Turbuss har satt opp en egen spesialreise for Israel-venner fra Sørlandet som skal til 70-årsfesten.

DEL
Forrige artikkelKrever at Netanyahu trekker seg
Neste artikkelTo IDF-soldater døde i en trafikkulykke
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.