Hør Knesset-medlem Amir Ohana på MIFFs Israelkonferanse

Husk å melde deg på innen 28. februar for å få rabatt!

Knesset-medlem Amir Ohana. (Foto: Facebook)
Knesset-medlem Amir Ohana. (Foto: Facebook)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Med Israel for fred feirer 40-årsjubileum på Israelkonferansen på Scandic Fornebu helgen 27.-29. april. Søndag 29. april fortsetter festhelgen med feiring av Israels 70-årsdag i Oslo Konserthus. Meld deg på til Israelkonferansen og sikre deg billetter til 70-årsfesten nå!

Israelkonferansen åpner fredag kveld med foredrag av stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan (KrF), leder av Israels venner på Stortinget. Utover i helgen blir det foredrag av en rekke israelske gjester, samt MIFFs første styreleder og nåværende styremedlem Jan Benjamin Rødner.

Den første israelske taleren vi offentliggjør, er Knesset-medlem Amir Ohana fra Likud. Ohana er en svært dyktig taler, som målbærer synspunktene til høyresiden i Israel. Han mener verden må forstå at palestinerne ikke er interessert i noen fredelig løsning med Israel.

Ohana ble født i Beersheba i 1976, som sønn av jødiske immigranter fra Marokko. Etter verneplikt tjenestegjorde han flere ekstra år i IDF og deretter var han seks år i sikkerhetstjenesten Shin Bet. Ohana har jus-utdannelse, og jobbet som advokat før han ble fast Knesset-medlem i desember 2015.

Ohana taler på Israelkonferansen søndag formiddag.

MIFF gir alltid rabatterte priser på våre konferanser, fordi vi setter pris på alle medlemmer og støttespillere som viser engasjement med å delta. I år gir vi også en spesiell rabatt på 200 kroner til alle som melder seg på innen 28. februar og som deltar hele helgen eller med overnatting.

PRISEKSEMPLER
Full pensjon enkeltrom hele helgen 2900,- (3100,- fra 1. mars)
Full pensjon dobbeltrom hele helgen per person 2300,- (2500,- fra 1. mars)
Priser for andre kombinasjoner og enkeltmåltider, se under “Velg hvordan du skal delta i påmeldingsskjemaet”.

Dersom du har spørsmål kan du også kontakte organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på tlf. 45 24 45 98 eller kjetil@miff.no.

Hør intervju med Amir Ohana fra 2016.

Forrige artikkelKarikaturer ble for sterk kost for EU
Neste artikkelIsrael vil utstede 20.000 flere arbeidstillatelser til palestinere
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.