Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Hør Knesset-medlem Amir Ohana på MIFFs Israelkonferanse

Knesset-medlem Amir Ohana. (Foto: Facebook)
Knesset-medlem Amir Ohana. (Foto: Facebook)
Husk å melde deg på innen 28. februar for å få rabatt!

Med Israel for fred feirer 40-årsjubileum på Israelkonferansen på Scandic Fornebu helgen 27.-29. april. Søndag 29. april fortsetter festhelgen med feiring av Israels 70-årsdag i Oslo Konserthus. Meld deg på til Israelkonferansen og sikre deg billetter til 70-årsfesten nå!

Israelkonferansen åpner fredag kveld med foredrag av stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan (KrF), leder av Israels venner på Stortinget. Utover i helgen blir det foredrag av en rekke israelske gjester, samt MIFFs første styreleder og nåværende styremedlem Jan Benjamin Rødner.

Den første israelske taleren vi offentliggjør, er Knesset-medlem Amir Ohana fra Likud. Ohana er en svært dyktig taler, som målbærer synspunktene til høyresiden i Israel. Han mener verden må forstå at palestinerne ikke er interessert i noen fredelig løsning med Israel.

Ohana ble født i Beersheba i 1976, som sønn av jødiske immigranter fra Marokko. Etter verneplikt tjenestegjorde han flere ekstra år i IDF og deretter var han seks år i sikkerhetstjenesten Shin Bet. Ohana har jus-utdannelse, og jobbet som advokat før han ble fast Knesset-medlem i desember 2015.

Ohana taler på Israelkonferansen søndag formiddag.

MIFF gir alltid rabatterte priser på våre konferanser, fordi vi setter pris på alle medlemmer og støttespillere som viser engasjement med å delta. I år gir vi også en spesiell rabatt på 200 kroner til alle som melder seg på innen 28. februar og som deltar hele helgen eller med overnatting.

PRISEKSEMPLER
Full pensjon enkeltrom hele helgen 2900,- (3100,- fra 1. mars)
Full pensjon dobbeltrom hele helgen per person 2300,- (2500,- fra 1. mars)
Priser for andre kombinasjoner og enkeltmåltider, se under «Velg hvordan du skal delta i påmeldingsskjemaet».

Dersom du har spørsmål kan du også kontakte organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på tlf. 45 24 45 98 eller kjetil@miff.no.

Hør intervju med Amir Ohana fra 2016.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart