Hør Knesset-medlem Amir Ohana på MIFFs Israelkonferanse

Husk å melde deg på innen 28. februar for å få rabatt!
Knesset-medlem Amir Ohana. (Foto: Facebook)
Knesset-medlem Amir Ohana. (Foto: Facebook)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Med Israel for fred feirer 40-årsjubileum på Israelkonferansen på Scandic Fornebu helgen 27.-29. april. Søndag 29. april fortsetter festhelgen med feiring av Israels 70-årsdag i Oslo Konserthus. Meld deg på til Israelkonferansen og sikre deg billetter til 70-årsfesten nå!

Israelkonferansen åpner fredag kveld med foredrag av stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan (KrF), leder av Israels venner på Stortinget. Utover i helgen blir det foredrag av en rekke israelske gjester, samt MIFFs første styreleder og nåværende styremedlem Jan Benjamin Rødner.

Den første israelske taleren vi offentliggjør, er Knesset-medlem Amir Ohana fra Likud. Ohana er en svært dyktig taler, som målbærer synspunktene til høyresiden i Israel. Han mener verden må forstå at palestinerne ikke er interessert i noen fredelig løsning med Israel.

Ohana ble født i Beersheba i 1976, som sønn av jødiske immigranter fra Marokko. Etter verneplikt tjenestegjorde han flere ekstra år i IDF og deretter var han seks år i sikkerhetstjenesten Shin Bet. Ohana har jus-utdannelse, og jobbet som advokat før han ble fast Knesset-medlem i desember 2015.

Ohana taler på Israelkonferansen søndag formiddag.

MIFF gir alltid rabatterte priser på våre konferanser, fordi vi setter pris på alle medlemmer og støttespillere som viser engasjement med å delta. I år gir vi også en spesiell rabatt på 200 kroner til alle som melder seg på innen 28. februar og som deltar hele helgen eller med overnatting.

PRISEKSEMPLER
Full pensjon enkeltrom hele helgen 2900,- (3100,- fra 1. mars)
Full pensjon dobbeltrom hele helgen per person 2300,- (2500,- fra 1. mars)
Priser for andre kombinasjoner og enkeltmåltider, se under “Velg hvordan du skal delta i påmeldingsskjemaet”.

Dersom du har spørsmål kan du også kontakte organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på tlf. 45 24 45 98 eller kjetil@miff.no.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hør intervju med Amir Ohana fra 2016.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelKarikaturer ble for sterk kost for EU
Neste artikkelIsrael vil utstede 20.000 flere arbeidstillatelser til palestinere
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise