Kom for å høre en kristen og muslimsk araber tale Israels sak på MIFFs Israelkonferanse

Meld deg på innen 28. februar for å få rabatt.

Jonathan Elkhoury og Mohammad Kabiya. (Foto: Privat)
Jonathan Elkhoury og Mohammad Kabiya. (Foto: Privat)

Med Israel for fred feirer 40-årsjubileum på Israelkonferansen på Scandic Fornebu helgen 27.-29. april. Landsmøtehelgen åpner fredag kveld med foredrag av stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan (KrF), leder av Israels venner på Stortinget. Utover i helgen blir det foredrag av en rekke israelske gjester, samt MIFFs første styreleder og nåværende styremedlem Jan Benjamin Rødner.

Av israelske gjester har vi allerede annonsert Knesset-medlem Amir Ohana fra Likud. Ohana er en svært dyktig taler, som målbærer synspunktene til høyresiden i Israel. Ohana skal tale søndag formiddag.

Lørdag ettermiddag kan du høre Jonathan Elkhoury og Mohammad Kabiya.

Elkhoury er en kristen israeler. I 2001 måtte han flykte fra Libanon til Israel sammen med sin mor og bror. Faren var offiser i Den sør-libanesiske hæren (SLA). SLA samarbeidet med IDF, og faren forlot derfor Libanon i forbindelse med en israelske tilbaketrekningen i mai 2000. Elkhoury har tidligere vært talsmann for Christian Empowerment Council. Nå jobber han for organisasjonen Reservists on Duty. På Israelkonferansen kommer han til å fortelle sin personlige historie og orientere om situasjonen for kristne og andre minoriteter i Israel og Midtøsten.

Kabiya er en muslimsk israeler fra beduinlandsbyen Kabiya i Nord-Israel. Helt tilbake til Uavhengighetskrigen i 1948 kjempet innbyggerne i Kabiya på Israel side. Kabiya har tjenestegjort i det israelske luftforsvaret. Han er rådgiver for IDF i spørsmål knyttet til beduinene og er kjent som en forsvarer for Israel.

 

NB!

MIFF gir alltid rabatterte priser på våre konferanser, fordi vi setter pris på alle medlemmer og støttespillere som viser engasjement med å delta. I år gir vi også en spesiell rabatt på 200 kroner til alle som melder seg på innen 28. februar og som deltar hele helgen eller med overnatting.

PRISEKSEMPLER
Full pensjon enkeltrom hele helgen 2900,- (3100,- fra 1. mars)
Full pensjon dobbeltrom hele helgen per person 2300,- (2500,- fra 1. mars)
Priser for andre kombinasjoner og enkeltmåltider, se under “Velg hvordan du skal delta i påmeldingsskjemaet”.

Dersom du har spørsmål kan du også kontakte organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på tlf. 45 24 45 98 eller kjetil@miff.no.

DEL
Forrige artikkelUSA flytter ambassaden til Jerusalem i mai
Neste artikkelSisi favoritt til å vinne valget i Egypt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.