Han elsker norsk laks og fanger Israel-hatere i Twitter-garnet sitt

Få gode råd av Arsen Ostrovsky på MIFFs Israelkonferanse siste helg i april.
Arsen Ostrovsky. (Foto: Privat)
Arsen Ostrovsky. (Foto: Privat)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Arsen Ostrovsky blir en av foredragsholderne på MIFFs Israelkonferanse siste helg i april. Du kan også høre stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan, Knesset-medlem Amir Ohana og de to israelske araberne Jonathan Elkhoury og Mohammad Kabiya.

Ostrovsky er direktør for The Israeli-Jewish Congress (ICJ), en organisasjon som arbeider for å fremme internasjonal støtte til Israel som en jødisk stat. Han har tidligere talt til FNs menneskerettighetsråd, FN i New York, Europaparlamentet, Knesset og andre store sammenhenger.

På MIFFs konferanse skal Ostrovsky fredag kveld holde foredrag om hvordan du kan bruke sosiale medier til å forsvare Israels sak. Med nesten 32.000 følgere på Twitter, vet Ostrovsky hva han snakker om. I 2016 ble han rangert blant de 25 mest innflytelsesrike twitter-brukerne i den jødiske verden.

Ostrovsky er jurist med ekspertise på menneskerettigheter. I foredraget øser han av sin erfaring i å bekjempe antisemittisme og Israel-boikott. Han lover også å komme med historier om norsk laks, som han elsker.

Dersom du har spørsmål kan du også kontakte organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på tlf. 45 24 45 98 eller kjetil@miff.no.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise