Han elsker norsk laks og fanger Israel-hatere i Twitter-garnet sitt

Få gode råd av Arsen Ostrovsky på MIFFs Israelkonferanse siste helg i april.

Arsen Ostrovsky. (Foto: Privat)
Arsen Ostrovsky. (Foto: Privat)

Arsen Ostrovsky blir en av foredragsholderne på MIFFs Israelkonferanse siste helg i april. Du kan også høre stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan, Knesset-medlem Amir Ohana og de to israelske araberne Jonathan Elkhoury og Mohammad Kabiya.

Ostrovsky er direktør for The Israeli-Jewish Congress (ICJ), en organisasjon som arbeider for å fremme internasjonal støtte til Israel som en jødisk stat. Han har tidligere talt til FNs menneskerettighetsråd, FN i New York, Europaparlamentet, Knesset og andre store sammenhenger.

På MIFFs konferanse skal Ostrovsky fredag kveld holde foredrag om hvordan du kan bruke sosiale medier til å forsvare Israels sak. Med nesten 32.000 følgere på Twitter, vet Ostrovsky hva han snakker om. I 2016 ble han rangert blant de 25 mest innflytelsesrike twitter-brukerne i den jødiske verden.

Ostrovsky er jurist med ekspertise på menneskerettigheter. I foredraget øser han av sin erfaring i å bekjempe antisemittisme og Israel-boikott. Han lover også å komme med historier om norsk laks, som han elsker.

Dersom du har spørsmål kan du også kontakte organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på tlf. 45 24 45 98 eller kjetil@miff.no.

Forrige artikkelTrump vurderer å komme til Israel for åpningen av Jerusalem-ambassaden
Neste artikkelPalestinernes sjefsforhandler: – Vi må trekke tilbake vår anerkjennelse av Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.