Lederen av Norges venner i Knesset til MIFFs Israelkonferanse

Kom for å høre Knesset-medlem Aliza Lavie (Yesh Atid) siste helg i april.

Knesset-medlem Aliza Lavie. (Foto: Yesh Atid, Wikipedia)
Knesset-medlem Aliza Lavie. (Foto: Yesh Atid, Wikipedia)

Når Med Israel for fred (MIFF) feirer 40 år under Israelkonferansen siste helg i april, har vi æren av å ha tre Knesset-medlemmer som foredragsholdere. I tillegg til Aliza Lavie fra det største opposisjonspartiet Yesh Atid, kommer Amir Ohana og Anat Berko fra det største regjeringspartiet Likud.

Aliza Lavie ble født i Kfar Saba. Før hun gjorde politisk karriere og ble Knesset-representant i 2013, har hun hatt en rekke jobber innenfor bokbransjen, media og frivillig sektor. I 2002 tok hun doktorgrad ved Bar-Ilan universitetet, hvor hun studerte kjønnsspørsmål i Israel Radio. Hun har også forsket på kjønnsspørsmål ved Brandeis universitetet i USA.

Lavie er medlem av utenriks- og forsvarskomiteen i Knesset og leder for den parlamentariske vennskapsgruppen med Norge. Lavie er en av de mest innflytelsesrike stemmene innenfor jødisk kulturliv i Israel.

Dersom du har spørsmål kan du også kontakte organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på tlf. 45 24 45 98 eller kjetil@miff.no.

Forrige artikkelMIFF-leder ber Søreide ta opp jødehat og historiefornektelse med UNRWA-leder
Neste artikkelKvinnene som toger gjennom Tromsø 8. mars forstår ikke hvordan de kan støtte palestinske barn
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.