Lederen av Norges venner i Knesset til MIFFs Israelkonferanse

Kom for å høre Knesset-medlem Aliza Lavie (Yesh Atid) siste helg i april.
Knesset-medlem Aliza Lavie. (Foto: Yesh Atid, Wikipedia)
Knesset-medlem Aliza Lavie. (Foto: Yesh Atid, Wikipedia)

Når Med Israel for fred (MIFF) feirer 40 år under Israelkonferansen siste helg i april, har vi æren av å ha tre Knesset-medlemmer som foredragsholdere. I tillegg til Aliza Lavie fra det største opposisjonspartiet Yesh Atid, kommer Amir Ohana og Anat Berko fra det største regjeringspartiet Likud.

Aliza Lavie ble født i Kfar Saba. Før hun gjorde politisk karriere og ble Knesset-representant i 2013, har hun hatt en rekke jobber innenfor bokbransjen, media og frivillig sektor. I 2002 tok hun doktorgrad ved Bar-Ilan universitetet, hvor hun studerte kjønnsspørsmål i Israel Radio. Hun har også forsket på kjønnsspørsmål ved Brandeis universitetet i USA.

Lavie er medlem av utenriks- og forsvarskomiteen i Knesset og leder for den parlamentariske vennskapsgruppen med Norge. Lavie er en av de mest innflytelsesrike stemmene innenfor jødisk kulturliv i Israel.

Dersom du har spørsmål kan du også kontakte organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på tlf. 45 24 45 98 eller kjetil@miff.no.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise