Kom for å høre Anat Berko på MIFFs Israelkonferanse siste helg i april

Knesset-medlem Anat Berko (Likud) er ekspert på terrorbekjempelse.

Knesset-medlem Anat Berko. (Foto: Privat, Wikipedia)
Knesset-medlem Anat Berko. (Foto: Privat, Wikipedia)

Når Med Israel for fred (MIFF) feirer 40 år under Israelkonferansen siste helg i april, har vi æren av å ha hele tre Knesset-medlemmer som foredragsholdere. I tillegg til Aliza Lavie fra det største opposisjonspartiet Yesh Atid, kommer Amir Ohana og Anat Berko fra det største regjeringspartiet Likud. På konferansen kan du også høre to israelske arabere, Arsen Ostrovsky, Jan Benjamin Rødner og stortingsrepresentant Hans-Fredrik Grøvan.

Anat Berko ble født i Jerusalem, som datter av jødiske immigranter fra Irak. Etter vernepliktstjenesten forble hun i forsvaret, hvor hun til slutt ble oberstløytnant. Berko har studert psykologi, sosiologi og kriminologi ved Bar-Ilan universitetet. Da hun tok sin doktorgrad i 2002, intervjuet hun flere av palestinerne som hadde ledet selvmordterrorangrep mot Israel. Hun har skrevet to bøker om terroristers ideologi.

I 2015 ble Berko valgt til Knesset, etter at hun ble håndplukket av statsminister Benjamin Netanyahu til å stå på valglisten. Berko er medlem av utenriks- og forsvarskomiteen i Knesset og leder den parlamentariske gruppen for bekjempelse av delegitimering av Israel.

Dersom du har spørsmål kan du også kontakte organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på tlf. 45 24 45 98 eller kjetil@miff.no.

Forrige artikkelØker terrorlønnen med 430 millioner
Neste artikkelKompromiss i regjeringen, men nyvalg er fortsatt aktuelt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.