Nå kan du bestille jubileumsboken Førti år i forsvar for Israel

En nydelig og lettlest praktbok som forteller hva MIFF har vært siden 1978 og hvilken forskjell vi gjør i 2018.

Førti år i forsvar for Israel.

Den nye boken Førti år i forsvar for Israel kan nå forhåndsbestilles fra MIFF. Bestill gjennom MIFFs nettbutikk eller med å sende kodeordet MIFF40 på SMS til 2160. Da vil du bli belastet 400 kroner på din neste telefonregning, og du får boken tilsendt i posten uten ekstra forsendelseskostnad.

Førti år i forsvar for Israel er en 128 siders bok som forteller hvor MIFF kommer fra, hva vi er og gjør og hvor vi vil og hva du kan gjøre for Israel gjennom MIFF.

Se sideeksempler i boken under. Hvis du forhåndsbestiller boken innen 15. april gjør du MIFFs distribusjon enklere og billigere. Tusen takk!

 

 

 

 

Forrige artikkelFirebarnsfar drept i terror i Gamlebyen
Neste artikkelNorsk festival med grov diskriminering: «Vi kan ikke åpne for israelske deltakere»
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.