Forteller på Israelkonferansen hvorfor Norsk Folkehjelp måtte svi for sin støtte til terrororganisasjoner

David Abrams fra New York holder foredrag på MIFFs Israelkonferanse siste helg i april. Husk å melde deg på!

David Abrams. (Foto: Zionist Advocacy Centre, Facebook)
David Abrams. (Foto: Zionist Advocacy Centre, Facebook)
MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Den store festhelgen for Israel-venner i Oslo 27.-29. april nærmer seg med stormskritt. På MIFFs Israelkonferanse kan du blant annet høre stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan og Knesset-medlemmene Aliza Lavie, Anat Berko og Amir Ohana (som også taler på den store festen i Oslo Konserthus søndag 29. april).

Den siste foredragsholderen på MIFFs Israelkonferanse ble invitert 5. april, samme dag som Bistandsaktuelt skrev artikkelen «Israel-venn kostet Folkehjelpen 16 millioner». Israel-vennen de siktet til er amerikaneren David Abrams, som driver Zionist Advocacy Center. På kort varsel har Abrams takket ja til MIFFs invitasjon om å fortelle om sitt arbeid på Israelkonferansen lørdag 28. april. MIFF kjente ikke til Abrams arbeid opp mot Norsk Folkehjelp før saken ble kjent i mediene denne uken.

Abrams er selvsagt ikke ansvarlig for at Norsk Folkehjelp må betale 16 millioner kroner. De har bare seg selv å takke for sin assistanse til ayatollah-regimet og islamistiske terrororganisasjoner. Men i foredraget forteller Abrams hvordan han overbeviste amerikanske myndigheter om Norsk Folkehjelps støtte til terror.

David Abrams (48) bor i New York og er jurist. Han studerte ved Columbia Law School og Stanford University. Gjennom Zionist Advocacy Center gjør han juridisk arbeid for å styrke Israels sak.

Bistandsaktuelt skriver:

«Abrams opplyser til Bistandsaktuelt at han for tida jobber med ytterligere to saker som ligner på saken mot Norsk Folkehjelp. Den ene klagesaken er fremmet mot Jimmy Carter-senterets arbeid i Gaza, en organisasjon som også har vært støttet av norsk bistand. Den saken blir imidlertid trolig avvist av det amerikanske justisdepartementet. Den andre saken er mot en «en velkjent internasjonal humanitær organisasjon» basert i Europa, opplyser han. Denne saken er fortsatt under etterforskning. Der er kravet fra Zionist Advocacy Center  på 150 millioner dollar – tilsvarende over én milliarder kroner.

– Den arabisk-israelske konflikten er en het sak. Vi som er pro-israel mener det er problematisk at mange humanitære organisasjoner flytter seg fra sine humanitære mål og blander seg inn i anti-israelsk lobbyvirksomhet. Jeg sier ikke at Norsk Folkehjelp er en ond organisasjon, men jeg kjemper mot de anti-israelske holdningene som har infisert disse organisasjonene, sier Abrams.»

På MIFFs Israelkonferanse kan du lørdag 28. april høre mer om hans arbeid for Israel.

Vær snar med påmelding! Etter 1. april kan vi ikke lenger garantere ledig plass for overnatting.

Forrige artikkelEnda flere «ofre» identifisert som medlemmer av terrororganisasjoner
Neste artikkelNRK snur det helt på hodet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -