MIFFs Israelkonferanse i helgen er åpen for dagsbesøk

Skal du delta på måltider må du melde deg på innen fredag 20 april kl. 18.00. Påmeldingsfristen for overnatting er ute.

Stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan (oppe fra venstre), Knesset-medlem Aliza Lavie, Knesset-medlem Anat Berko, Knesset-medlem Amir Ohana, Olav Vidar Landsverk, Arsen Ostrovsky, Anan Falah, David Abrams og Jan Benjamin Rødner holder foredrag på Israelkonferansen.
Stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan (oppe fra venstre), Knesset-medlem Aliza Lavie, Knesset-medlem Anat Berko, Knesset-medlem Amir Ohana, Olav Vidar Landsverk, Arsen Ostrovsky, Anan Falah, David Abrams og Jan Benjamin Rødner holder foredrag på Israelkonferansen.
MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Fredag 27. til søndag 29. april er årets høydepunkt i MIFF. Først blir det landsmøte med generalforsamling, ni fremragende foredragsholdere og 40-årsfest på Scandic Fornebu. Deretter avsluttes helgen med stor 70-årsfest for Israel i Oslo Konserthus.

Klikk her for program for MIFFs Israelkonferanse (merk at alle foredragene er åpne for dagsbesøkende, men vi ber om påmelding i forkant)

Klikk her for påmelding til Israelkonferansen med forhåndsbetaling via deltager.no

Klikk her for kjøp av billetter til 70-årsfesten for Israel i Oslo Konserthus søndag 29. april.

Forrige artikkelAbbas-rådgiver: – Hamas sender folk i døden for å få gode avisoverskrifter
Neste artikkelIngen røyk uten ild på Gazastripen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -