MIFFs gave til 70-års jubilanten: miff.dk

19. april – på Israels uavhengighetsdag – åpner Med Israel for fred ny nettside og Facebook-side på dansk.

Med Israel for fred er Nordens største grasrotbevegelse for Israel med arbeid i Norge, Danmark og Island.
Med Israel for fred er Nordens største grasrotbevegelse for Israel med arbeid i Norge, Danmark og Island.

De siste 22 årene har Med Israel for freds norske nettside blitt den klart største nettsiden om Israel i Norge. I 2017 hadde nettsiden nesten 1,5 millioner besøk. I første kvartal 2018 har besøket økt med 30 prosent fra første kvartal 2017.

I Danmark finnes det ingen tilsvarende pro-israelsk nettside som gir bakgrunn, oppdaterte nyheter, er en vaktbikkje overfor mediene og har en sterk stemme i den politiske debatten. Det vil MIFF nå gjøre noe med.

På Israels 70-årsdag 19. april 2018 åpner miff.dk med tilhørende Facebook-side på dansk. Allerede er flere av de viktigste bakgrunnsartiklene oversatt til dansk. Ta en titt!

MIFFs ledelse har lekt med tanken om å starte MIFF-arbeid i Danmark i noen år. I november kom planene for alvor på skinnene.

Dina Grossman har gjort en enorm frivillig innsats for å få nettsiden på plass, og hun har sagt seg villig til å fortsette som redaktør og daglig leder inntil videre. MIFF har også fått hjelp av to betalte oversettere, Inger Irene Hansen og Jane Hoffmann.

MIFF Danmark er stiftet med MIFFs hovedstyre som generalforsamling, Conrad Myrland som styreleder, Dina Grossman som nestleder og Kjetil Ravn Hansen som styremedlem. MIFFs mål er å knytte til oss betalte og frivillige danske medarbeidere som kan videreutvikle miff.dk til å bli en slagkraftig pro-israelsk nettside i Danmark. Vi har også som mål at danske Israel-venner skal fullfinansiere arbeidet i Danmark, men vi vil forplikte oss på støtte fra Norge i oppstartsfasen.

Hvis du vil støtte oppstarten av miff.dk, kan du sende en gave til Vipp 39881, gavekonto 78770654539 eller med SMS i skjemaet under. Det vil være en flott gave til 70-års jubilanten!

Forrige artikkel23.646 soldater har falt i forsvaret av Israel
Neste artikkelFlagget til topps for Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.