Alt du trenger å vite om festhelgen

Det er duket for 40-årsfest og 70-årsfest.

Siste helg i april ønsker Conrad Myrland og MIFF velkommen til 40-årsfeiring av MIFF på Scandic Fornebu og 70-årsfeiring av Israel i Oslo Konserthus. (Foto: MIFF)
Siste helg i april ønsker Conrad Myrland og MIFF velkommen til 40-årsfeiring av MIFF på Scandic Fornebu og 70-årsfeiring av Israel i Oslo Konserthus. (Foto: MIFF)
GRIP SJANSEN!
Jødehatet er på frammarsj i Europa, ofte i form av demonisering av den jødiske staten. Bli medlem i MIFF for å bekjempe jødehatet og få ut sannheten!

Fredag 27. april til søndag 29. april inviterer MIFF til landsmøte med feiring av organisasjonens 40-årsdag på Scandic Fornebu. Aldri før har vi hatt så mange foredrag, aldri så mange israelske topp-politikere og aldri så mange israelske artister til å underholde. Vi er stolte av programmet vi kan servere. Fristen for å melde seg på til overnatting og måltider er utløpt, men du kan fortsatt melde deg på til dagsbesøk for å få med deg foredrag (se tider under). Pris kr. 150,- per dag.

Se fullt program for Israelkonferansen

Se landsmøtepapirene med MIFFs årsrapport og regnskap

Påmelding til dagsbesøk for å høre foredrag (via deltager.no)

Foredragene som er listet opp under blir også sendt direkte på MIFFs Facebook-side.

 

70-årsfesten for Israel i Oslo Konserthus

Etter at MIFFs konferanse er avsluttet søndag, fortsetter festen i Oslo Konserthus. Merk at du MÅ ha forhåndskjøpt billett for å være sikret plass. Det ser ut som om alle plassene vil forsvinne før festdagen.

Dørene til Oslo Konserthus åpner kl. 15.30. Vær vennlig å møte opp senest 16.15 for sikkerhetskontroll. Ta med minst mulig vesker og bagasje. Festen i storsalen begynner kl. 17.00.

Les mer om artistene og talerne på festen.

Dine billetter bestiller du fra ticketmaster ved å klikke på denne lenken.

Du kan også bestille via www.okh.no, tlf. 23113111, tlf. 815 33 133 og billettluken Oslo Konserthus.

Festen i Oslo Konserthus blir IKKE direktesendt. MIFF er arrangør sammen med Den internasjonale kristne ambassade Jerusalem (ICEJ) og Stiftelsen Morgenstjernen.

 

MIFFs Israelkonferanse – programposter åpne for dagsbesøkende

Fredag 27. april

19:00    Åpning av landsmøtet ved Bengt-Ove Nordgård, styreleder

19:10    Stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan (KrF), leder for Israels venner på Stortinget: Hvordan bygge et sterkere forhold mellom Israel og Norge

20:00    Arsen Ostrovsky, direktør for The Israeli-Jewish Congress (IJC): Hvordan best bruke sosial medier til å forsvare Israel

 

Lørdag 28. april

09:00    MIFFs generalforsamling.
13:00    Olav Vidar Landsverk: Den norske antisionistiske kirke
14:00    Jan Benjamin Rødner: Med Israel for fred i førti år
15:00    Pause med servering for forhåndspåmeldte gjester.
15:30    Anan Falah: Mitt liv som drusisk kvinne i Israel
16:30    David Abrams: Hvorfor Norsk Folkehjelp måtte svi for sin støtte til terrororganisasjoner

 

Søndag 29. april

09:30    Knesset-medlem Aliza Lavie (Yesh Atid), leder for vennskapsgruppen med Norge i Knesset: Økende antisemittisme i Europa
10:00    Knesset-medlem Anat Berko (Likud): Radikal islamistisk terror
10.30    Pause med servering for forhåndspåmeldte gjester.
10.45    Knesset-medlem Amir Ohana (Likud): 25 år etter Oslo-avtalen
11.15    Panelsamtale: Lavie, Berko og Ohana

DEL
Forrige artikkelBystyret i Bergen må avvise SVs boikottforslag
Neste artikkelLOs palestinske samarbeidspartner er korrupt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.