– MIFF er en tydelig stemme i Norge

Stortingspolitiker Hans Fredrik Grøvan (KrF) åpnet MIFFs Israelkonferanse.
Hans Fredrik Grøvan, leder av Israels venner på Stortinget, åpnet MIFFs Israelkonferanse 2018. (Foto: Bjarte Bjellås)
Hans Fredrik Grøvan, leder av Israels venner på Stortinget, åpnet MIFFs Israelkonferanse 2018. (Foto: Bjarte Bjellås)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Fredag kveld startet MIFFs Israelkonferanse på Scandic Fornebu utenfor Oslo. Stortingspolitiker Hans Fredrik Grøvan (KrF), som er leder av Israels venner på Stortinget, var første taler på konferansen. Han startet med å gratulere MIFF med sitt 40-årsjubileum. MIFF ble grunnlaget i 1978.

– MIFF er en organisasjon som har satt spor etter seg og som har vært en tydelig stemme i det norske mediebildet med fakta og grundig arbeid. Arbeidet til MIFF blir lagt merke til langt utover medlemsmassen, sa Grøvan.

I år feirer MIFF 40 år og staten Israel 70 år. Begge jubileene blir markert på konferansen. Søndag arrangeres det en stor fest for Israel i Oslo konserthus.

– Jeg vil gratulere dere med en fantastisk innsats. Det er utrolig å se den medlemsveksten dere har hatt. Mange organisasjoner er nok misunnelige på dere, fortalte lederen for Israels venner på Stortinget.

Videre snakket Grøvan om forholdet mellom Israel og Norge, om jøders situasjon i Norge og sikkerhetssituasjonen til Israel i dag.

Hele innlegget hans kan du se i opptak her;

Stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan (KrF), leder for Israels venner på Stortinget: Hvordan bygge et sterkere forhold mellom Israel og Norge. Israelskonferansen 2018.

Publisert av Med Israel for fred (MIFF) 27. april 2018

Har du lyst til å komme på Israelkonferansen? Det er åpent for dagsbesøk.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise