– MIFF er en tydelig stemme i Norge

Stortingspolitiker Hans Fredrik Grøvan (KrF) åpnet MIFFs Israelkonferanse.

Hans Fredrik Grøvan, leder av Israels venner på Stortinget, åpnet MIFFs Israelkonferanse 2018. (Foto: Bjarte Bjellås)
Hans Fredrik Grøvan, leder av Israels venner på Stortinget, åpnet MIFFs Israelkonferanse 2018. (Foto: Bjarte Bjellås)

Fredag kveld startet MIFFs Israelkonferanse på Scandic Fornebu utenfor Oslo. Stortingspolitiker Hans Fredrik Grøvan (KrF), som er leder av Israels venner på Stortinget, var første taler på konferansen. Han startet med å gratulere MIFF med sitt 40-årsjubileum. MIFF ble grunnlaget i 1978.

– MIFF er en organisasjon som har satt spor etter seg og som har vært en tydelig stemme i det norske mediebildet med fakta og grundig arbeid. Arbeidet til MIFF blir lagt merke til langt utover medlemsmassen, sa Grøvan.

I år feirer MIFF 40 år og staten Israel 70 år. Begge jubileene blir markert på konferansen. Søndag arrangeres det en stor fest for Israel i Oslo konserthus.

– Jeg vil gratulere dere med en fantastisk innsats. Det er utrolig å se den medlemsveksten dere har hatt. Mange organisasjoner er nok misunnelige på dere, fortalte lederen for Israels venner på Stortinget.

Videre snakket Grøvan om forholdet mellom Israel og Norge, om jøders situasjon i Norge og sikkerhetssituasjonen til Israel i dag.

Hele innlegget hans kan du se i opptak her;

Stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan (KrF), leder for Israels venner på Stortinget: Hvordan bygge et sterkere forhold mellom Israel og Norge. Israelskonferansen 2018.

Publisert av Med Israel for fred (MIFF) 27. april 2018

Har du lyst til å komme på Israelkonferansen? Det er åpent for dagsbesøk.

Forrige artikkelDette er ofrene etter dødsflommen
Neste artikkel– Stå opp for Israel i sosiale medier
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.