– Stå opp for Israel i sosiale medier

Arsen Ostrovsky gir Israel-venner råd om hvordan de kan forsvare Israel.

Arsen Ostrovsky, direktør for The Israeli-Jewish Congress, snakket om å forsvare Israel i sosiale medier. (Foto: Bjarte Bjellås)
Arsen Ostrovsky, direktør for The Israeli-Jewish Congress, snakket om Israel i sosiale medier. (Foto: Bjarte Bjellås)

Arsen Ostrovsky, direktør for The Israeli-Jewish Congress (IJC), er en kjent forsvarer av Israel i sosiale medier. På MIFFs Israelkonferanse snakket han om hvordan man kan bli en bedre forkjemper for Israel i sosiale medier.

– Alle kan kjempe for Israel i sosiale medier. Det kan være å poste et bilde, en tekst eller involvere seg i en debatt. Det tar ikke nødvendigvis så mye innsats, men det har stor effekt, fortalte Ostrovsky på Israelkonferansen.

Direktøren for IJC mener Israel-venner må bli flinkere til å engasjere seg i debatter i sosiale medier for å forsvare Israel og bekjempe demonisering.

– Det er viktig at du får fram dine meninger og Israels synspunkter. Engasjer deg i diskusjoner, det tror jeg er noe av det viktigste jeg kan si, sa han.

Hør foredraget og lær hvordan du kan bli bedre til å forsvare Israel;

Hvordan bruke sosiale medier til å forsvare Israel?Arsen Ostrovsky, direktør for The Israeli-Jewish CongressTakk for at du deler og liker! Det er slik du bruker sosiale medier.

Publisert av Med Israel for fred (MIFF) 27. april 2018

Vil du følge Ostrovsky på Twitter? Da klikker du på denne lenken.

Forrige artikkel– MIFF er en tydelig stemme i Norge
Neste artikkelEr den norske kirke antisionistisk?
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.