– Det skal koste å angripe Israel

David Abrams fikk Norsk Folkehjelp til å svi for sin støtte til terrororganisasjoner.

Den amerikanske advokaten David Abrams snakket om hvordan han gikk til sak mot Norsk Folkehjelp. (Foto: Bjarte Bjellås)
Den amerikanske advokaten David Abrams snakket om hvordan han gikk til sak mot Norsk Folkehjelp. (Foto: Bjarte Bjellås)

Den amerikanske advokaten David Abrams, som driver Zionist Advocacy Center, var lørdagens siste foredragsholder på Israelkonferansen. Gjennom organisasjonen sin gjør han juridisk arbeid for å styrke Israels sak.

– Vår strategi er å angripe anti-israelske organisasjoner for å sette dem på defensiven. Når noen er redde for å bli saksøkt, så kan det skremme dem fra å gå imot Israel.

En av organisasjonene som har opplevd Abrams juridiske kamp, er Norsk Folkehjelp. De måtte punge ut 16 millioner kroner etter å ha gitt støtte til en terrororganisasjon. Abrams trakk Norsk Folkehjelp for amerikansk rett. Det endte med at den norske organisasjonen inngikk et millionforlik.

– Det skal straffe seg å gå etter Israel. Det er en av ideene bak vår juridiske kamp, fortalte Abrams. Hvis du vil vite mer om hvorfor Norsk Folkehjelp måtte betale to millioner dollar kan du se hele foredraget til Abrams her;

Norsk Folkehjelp støttet terrorgrupper og Iran. Da foredragsholder David Abrams fortalte det til amerikanske myndigheter, måtte Norsk Folkehjelp tilbakebetale 16 millioner kroner.DEL David Abrams historie!

Publisert av Med Israel for fred (MIFF) 28. april 2018

Abrams er selvsagt ikke ansvarlig for at Norsk Folkehjelp må betale 16 millioner kroner. De har bare seg selv å takke for sin assistanse til ayatollah-regimet og islamistiske terrororganisasjoner.

Forrige artikkel– Vi føler oss trygge og frie i Israel
Neste artikkelVil styrke forholdet til norske politikere
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.