– Det skal koste å angripe Israel

David Abrams fikk Norsk Folkehjelp til å svi for sin støtte til terrororganisasjoner.
Den amerikanske advokaten David Abrams snakket om hvordan han gikk til sak mot Norsk Folkehjelp. (Foto: Bjarte Bjellås)
Den amerikanske advokaten David Abrams snakket om hvordan han gikk til sak mot Norsk Folkehjelp. (Foto: Bjarte Bjellås)

Den amerikanske advokaten David Abrams, som driver Zionist Advocacy Center, var lørdagens siste foredragsholder på Israelkonferansen. Gjennom organisasjonen sin gjør han juridisk arbeid for å styrke Israels sak.

– Vår strategi er å angripe anti-israelske organisasjoner for å sette dem på defensiven. Når noen er redde for å bli saksøkt, så kan det skremme dem fra å gå imot Israel.

En av organisasjonene som har opplevd Abrams juridiske kamp, er Norsk Folkehjelp. De måtte punge ut 16 millioner kroner etter å ha gitt støtte til en terrororganisasjon. Abrams trakk Norsk Folkehjelp for amerikansk rett. Det endte med at den norske organisasjonen inngikk et millionforlik.

– Det skal straffe seg å gå etter Israel. Det er en av ideene bak vår juridiske kamp, fortalte Abrams. Hvis du vil vite mer om hvorfor Norsk Folkehjelp måtte betale to millioner dollar kan du se hele foredraget til Abrams her;

Norsk Folkehjelp støttet terrorgrupper og Iran. Da foredragsholder David Abrams fortalte det til amerikanske myndigheter, måtte Norsk Folkehjelp tilbakebetale 16 millioner kroner.DEL David Abrams historie!

Publisert av Med Israel for fred (MIFF) Lørdag 28. april 2018

Abrams er selvsagt ikke ansvarlig for at Norsk Folkehjelp må betale 16 millioner kroner. De har bare seg selv å takke for sin assistanse til ayatollah-regimet og islamistiske terrororganisasjoner.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise