Vil styrke forholdet til norske politikere

Yesh Atid-politikeren Aliza Lavie har invitert norske politikere til Israel for å knytte tettere bånd. (Foto: Bjarte Bjellås)
Yesh Atid-politikeren Aliza Lavie har invitert norske politikere til Israel for å knytte tettere bånd. (Foto: Bjarte Bjellås)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Knesset-medlem Aliza Lavie, som leder den norske vennskapsgruppen i det israelske parlamentet Knesset, fortalte på MIFFs Israelkonferanse at hun jobber med å styrke forholdet til sine norske kolleger.

– Jeg har tidligere forsøkt å knytte kontakt mellom Knesset og det norske parlamentet, uten å lykkes. Nå, blant annet takket være MIFF, fikk vi muligheten til å komme hit til Norge, besøke det norske parlamentet og treffe norske politikere, sa Lazie.

Møtet med norske politikere har allerede gitt resultater.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Til vinteren vil vi ta imot en delegasjon med norske politikere i det israelske parlamentet, fortalte politikeren fra sentrumspartiet Yesh Atid.

I foredraget sitt på MIFFs Israelkonferanse snakket hun om økende antisemittisme i Europa. Foredraget hennes kan du se i sin helhet i denne videoen;

Knesset-medlem Aliza Lavie: Økt antisemittisme i Europa.

Publisert av Med Israel for fred (MIFF) 29. april 2018Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag