Vil styrke forholdet til norske politikere

Aliza Lavie inviterer norske politikere til å besøke det israelske parlamentet.

Yesh Atid-politikeren Aliza Lavie har invitert norske politikere til Israel for å knytte tettere bånd. (Foto: Bjarte Bjellås)
Yesh Atid-politikeren Aliza Lavie har invitert norske politikere til Israel for å knytte tettere bånd. (Foto: Bjarte Bjellås)

Knesset-medlem Aliza Lavie, som leder den norske vennskapsgruppen i det israelske parlamentet Knesset, fortalte på MIFFs Israelkonferanse at hun jobber med å styrke forholdet til sine norske kolleger.

– Jeg har tidligere forsøkt å knytte kontakt mellom Knesset og det norske parlamentet, uten å lykkes. Nå, blant annet takket være MIFF, fikk vi muligheten til å komme hit til Norge, besøke det norske parlamentet og treffe norske politikere, sa Lazie.

Møtet med norske politikere har allerede gitt resultater.

– Til vinteren vil vi ta imot en delegasjon med norske politikere i det israelske parlamentet, fortalte politikeren fra sentrumspartiet Yesh Atid.

I foredraget sitt på MIFFs Israelkonferanse snakket hun om økende antisemittisme i Europa. Foredraget hennes kan du se i sin helhet i denne videoen;

Knesset-medlem Aliza Lavie: Økt antisemittisme i Europa.

Publisert av Med Israel for fred (MIFF) 29. april 2018

Forrige artikkel– Det skal koste å angripe Israel
Neste artikkel– Oslo-avtalen førte til et blodbad uten sidestykke
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.