Stor oppslutning om nytt lokallag i Larvik-Sandefjord

Torsdag 7. juni ble det stiftet nytt lokallag av MIFF i Larvik-Sandefjord.

Nærmere 50 personer deltok på stiftelsesmøtet til MIFF Larvik-Sandefjord torsdag 7. juni 2018. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)
Nærmere 50 personer deltok på stiftelsesmøtet til MIFF Larvik-Sandefjord torsdag 7. juni 2018. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Nærmere 50 personer møtte opp på den varme sommerkvelden for å høre foredrag av Conrad Myrland, daglig leder i MIFF. Fra MIFF deltok også organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen.

Lokal initiativtaker Håvar Fjære ønsket velkommen og ble valgt inn i styret sammen med tre andre frivillige. Lokallaget ønsker å avholde minst to møter i året og være aktiv i den lokale pressen. Klikk her for å bli medlem av lokallagets Facebook-gruppe.

Hvis du har lyst til å avholde MIFF-møter på ditt hjemsted, eller ønsker å stifte en lokalforening, ta kontakt med MIFF (se kontaktinformasjon nederst på nettsiden).

 

Haavar Fjære. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)
Håvar Fjære. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)

Forrige artikkelBrunbeising og kunnskapsløshet i Hamar Arbeiderblad
Neste artikkelDet var ingen økonomisk krise som skapte terrorismen fra Gazastripen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.