Barna i Jerusalem takker norske Israel-venner for gaven etter 70-årsfesten

Se opptak av hele festen i Oslo Konserthus 29. april.

Jødiske og arabiske barn i Jerusalem kan glede seg over 100.000 kroner til barnesykehuset ved Shaare Zedek. (Foto: Shaare Zedek)
Jødiske og arabiske barn i Jerusalem kan glede seg over 100.000 kroner til barnesykehuset ved Shaare Zedek. (Foto: Shaare Zedek)

Søndag 29. april feiret 1400 Israel-venner 70-årsdagen for den moderne staten Israel i Oslo Konserthus. Overskuddet av festen – 100.000 kroner – ble i dag overført til barnesykehuset på Shaare Zedek-sykehuset i Jerusalem.

Arrangører for 70-årsfesten i Oslo Konserthus var Den internasjonale kristne ambassade Jerusalem (ICEJ), Med Israel for fred (MIFF) og Stiftelsen Morgenstjernen.

Gjenopplev hele festen her:

Hør talen til Knesset-medlem Aliza Lavie.

Hør talen til Knesset-medlem Anat Berko.

Hør talen til Knesset-medlem Amir Ohana.

 

Forrige artikkelAustralia vil ikke lenger bidra til å holde liv i palestinsk terrorbelønning
Neste artikkelEn jordansk journalist snakker høyt om forskjellene på israelsk og arabisk fengsel og okkupasjon
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.