MIFF inviterer til de første møter i Danmarks to største byer

Å vinne hjerter og tanker for Israel, er tema når David Weinberg og Conrad Myrland holder seminar i Århus og København i slutten av august.

David M. Weinberg og Conrad Myrland. (Foto: MIFF)
David M. Weinberg og Conrad Myrland. (Foto: MIFF)

19. april – på Israels uavhengighetsdag etter jødisk kalender – startet MIFF for første gang arbeid utenfor Norge. Som en 70-årsgave til den moderne staten Israel lanserte vi nettsiden www.miff.dk og MIFF Danmarks Facebook-side. Det langsiktige målet er å bygge opp en organisasjon som MIFF Norge i Danmark, finansiert av danske Israel-venner. I løpet av de første ti ukene har MIFF Danmark fått nesten tusen følgere på Facebook og medlemstallet nærmer seg hundre.

Siste uken i august inviterer MIFF til de første åpne møtene i Danmarks to største byer. Vi begynner i Århus mandag 27. august og fortsetter i København onsdag 29. august.

Opplegget blir det samme i begge byer: Den israelske skribenten og tenketank-lederen David M. Weinberg holder to foredrag med titlene Den islamistiske krigen mot Israel – og hvorfor Israel vinner og Å vinne kampen mot BDS [boikottkampanjene mot Israel]. Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, forteller hvordan MIFF jobber i Norge for å vinne hjerter og tanker for Israel. Underveis i programmet blir det lett servering og anledning til spørsmål fra salen.

Hvordan kan du best hjelpe MIFF i gang i Danmark?

Forrige artikkelEn jordansk journalist snakker høyt om forskjellene på israelsk og arabisk fengsel og okkupasjon
Neste artikkelVil bygge solcelleanlegg i Israel for å øke strømforsyningen til Gazastripen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.