Kom til MIFF Forum på Sola i helgen for inspirasjon og viktig lærdom

MIFF Forum i Stavanger lørdag 13. og søndag 14. oktober.

MIFF Forum i Stavanger i 2016. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard, MIFF)
MIFF Forum i Stavanger i 2016. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard, MIFF)

Lørdag 13. og søndag 14. oktober arrangerer MIFF et helgeseminar på Scandic Stavanger Airport, bare et steinkast fra flyplassen på Sola.

Kom for å høre spennende foredrag og la deg inspirere i godt sosialt samvær med Israel-venner fra hele landet! Du får blant annet høre to viktige foredrag fra Shaun Sacks fra NGO Monitor samt ledende pro-israelske stemmer fra Danmark og Sverige. Vi får også med oss Israels påtroppende ambassadør i Oslo.

Klikk her for å se program/ priser og melde deg på med forhåndsbetaling via deltager.no

 

 

Forrige artikkelPositivt av VG å vise at israelere kan være ofre
Neste artikkelIsrael angrepet med 180 raketter, 11 israelere skadet, angrep stadig dypere inn i Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.