– Dette illustrerer hatet mot Israel

MIFFs telt ble ødelagt under Elvefestivalen i Drammen.

Teltet som MIFF hadde satt opp ved standen sin under Elvefestivalen i Drammen ble ødelagt. (Foto: Sigurd Eikaas)
Teltet som MIFF hadde satt opp ved standen sin under Elvefestivalen i Drammen ble ødelagt. (Foto: Sigurd Eikaas)
 
Støtter DU det jødiske folkets rett til et nasjonalt hjemland? Klikk her for å bli medlem av MIFF fra kun kr. 4,- per uke

En av MIFFs lokalforeninger hadde i helgen stand på Elvefestivalen i Drammen. Det ble ikke den hyggelige opplevelsen det skulle være. Natt til lørdag ble MIFFs telt på festivalen ødelagt av ukjente gjerningspersoner. Hærverket ble oppdaget lørdag morgen.

– Det var helt tydelig at noen hadde gjort det med vilje. Beina som var plugget fast i bakken, var knekt av, og rammen var bøyd, og teltduken spjæret, sier MIFFs lokale representant Sigurd Eikaas til avisen Dagen, som først omtalte hendelsen.

Lokalforeningen hadde nylig investert 13.600 kroner i nytt telt.

– Vi var forberedt på motstand, men når noe slikt skjer, blir man lei seg. Vi må ta utgangspunkt i at vi bor i et trygt land der det går an å fremme sin sak uten å måtte oppleve slike ting, forklarer han.

MIFFs lokalforening hadde nylig investert 13.600 kroner i teltet som ble ødelagt. (Foto: Sigurd Eikaas)
MIFFs lokalforening hadde nylig investert 13.600 kroner i teltet som ble ødelagt. (Foto: Sigurd Eikaas)

Eikaas mener hendelsen viser hatet som eksisterer mot Israel.

– Det ødelagte teltet illustrerer hatet mot Israel. Det er slikt hat som forhindrer fred.

- Artikkelteksten fortsetter under annonsen -

Til tross for hendelsen fortsatte Eikaas og andre lokale MIFF-representanter å stå på stand på festivalen gjennom helgen. MIFF har varslet festivalledelsen om hendelsen. Saken vil også bli politianmeldt.

MIFF kommer ALDRI til å gi opp å formidle israelernes perspektiver. MIFF og våre medlemmer over hele landet vil erstatte teltet omgående. Takk for at du gir ditt bidrag med SMS i skjema under, via Vipps til 39881 eller konto 78770654539. Eventuelt overskudd går til MIFFs generelle arbeid for Israels sak i Norge. Takk!

Forrige artikkelPalestinske myndigheter truer arabere i Jerusalem til ikke å delta i lokaldemokratiet
Neste artikkelHærverk på MIFF-telt politianmeldes
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -