Slik blir MIFF Danmark en suksess

Se Conrad Myrlands foredrag fra den danske hovedstaden.

Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF). (Foto: ShaperMedia.se)
Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF). (Foto: ShaperMedia.se)

19. april – på Israels uavhengighetsdag – åpnet Med Israel for fred ny nettside og Facebook-side på dansk. De siste 22 årene har Med Israel for freds norske nettside blitt den klart største nettsiden om Israel i Norge. I 2017 hadde nettsiden nesten 1,5 millioner besøk. I første kvartal 2018 har besøket økt med 30 prosent fra første kvartal 2017.

I Danmark finnes det ingen tilsvarende pro-israelsk nettside som gir bakgrunn, oppdaterte nyheter, er en vaktbikkje overfor mediene og har en sterk stemme i den politiske debatten. Det vil MIFF gjøre noe med.

Onsdag 29. august var MIFFs daglige leder Conrad Myrland i København for å prate om hvordan MIFF Danmark kan bli en suksess.

Foredraget til Myrland kan du se i sin helhet her:

Forrige artikkel– Vi bør ta Haifa med makt hvis vi kan
Neste artikkelEtterretningskilder: Iran har utplassert missiler i Irak som kan treffe Tel Aviv
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -