Viste Utenriksdepartementet hvordan norsk bistand blir misbrukt

Fredag 12. oktober var MIFF og NGO Monitor på besøk i Utenriksdepartementet.

Shaun Sacks (t.v.) og Kjetil Ravn Hansen utenfor Utenriksdepartementet. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
Shaun Sacks (t.v.) og Kjetil Ravn Hansen utenfor Utenriksdepartementet. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)

Lørdag 13. oktober skal Shaun Sacks, forsker i NGO Monitor, fortelle på MIFF Forum i Stavanger hvordan norsk bistand blir misbrukt.

– Den norske regjeringen gir bistand til organisasjoner som driver politisk kamp mot Israel og har tilknytning til terror. Norske bistandsmidler blir også misbrukt i en juridisk krigføring mot Israel, sier Sacks.

I forbindelse med sitt Norges-besøk hos MIFF, fikk Sacks også anledning til å underbygge disse påstandene i et møte med Utenriksdepartementet fredag 12. oktober. Fra MIFF deltok organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen. Israels viseambassadør Dan Poraz deltok også i møtet.

Forrige artikkelEr den anti-israelske bølgen i Europa i ferd med å snu?
Neste artikkelBlogger Leif Knutsen: – Reaksjonene fra OD-talsfolk vitner ikke om velvilje
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.