MIFF i debatt hos Unge Høyre

Torsdag 26. oktober deltok Morten Fjell Rasmussen, nestleder i MIFFs hovedstyre, på debatt hos Unge Høyre i Stavanger.

Morten Fjell Rasmussen. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
Morten Fjell Rasmussen. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)

Torsdag 26. oktober arrangerte Stavanger Unge Høyre debatt om Israel-Palestina-konflikten. Fra MIFF deltok Morten Fjell Rasmussen, mens Øyvind Stålesen Åfløy fra Sosialistisk Ungdom talte palestinernes sak. Ordstyrer var Jonas Molde Hollund, som er 1. nestleder i Stavanger Unge Høyre. Rasmussen og Åfløy ble først bedt om å gi en kort presentasjon av sitt syn, deretter utfordret Hollund debattantene blant annet til å kommentere den nye loven som definerer Israel som en jødisk stat. Rundt 40 ungdommer møtte opp for å lytte til debatten, som fant sted i Høyres hus.

Forrige artikkelMIFF ut til 1,3 millioner avislesere
Neste artikkelOperasjon Dagsverk fortsetter med å stikke hodet i sanden
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.