MIFF i debatt hos Unge Høyre

Torsdag 26. oktober deltok Morten Fjell Rasmussen, nestleder i MIFFs hovedstyre, på debatt hos Unge Høyre i Stavanger.
Morten Fjell Rasmussen. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
Morten Fjell Rasmussen. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Torsdag 26. oktober arrangerte Stavanger Unge Høyre debatt om Israel-Palestina-konflikten. Fra MIFF deltok Morten Fjell Rasmussen, mens Øyvind Stålesen Åfløy fra Sosialistisk Ungdom talte palestinernes sak. Ordstyrer var Jonas Molde Hollund, som er 1. nestleder i Stavanger Unge Høyre. Rasmussen og Åfløy ble først bedt om å gi en kort presentasjon av sitt syn, deretter utfordret Hollund debattantene blant annet til å kommentere den nye loven som definerer Israel som en jødisk stat. Rundt 40 ungdommer møtte opp for å lytte til debatten, som fant sted i Høyres hus.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelMIFF ut til 1,3 millioner avislesere
Neste artikkelOperasjon Dagsverk fortsetter med å stikke hodet i sanden
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise