Home Med Israel for fred (MIFF) MIFF i debatt hos Unge Høyre

MIFF i debatt hos Unge Høyre

Torsdag 26. oktober deltok Morten Fjell Rasmussen, nestleder i MIFFs hovedstyre, på debatt hos Unge Høyre i Stavanger.

Morten Fjell Rasmussen. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
Morten Fjell Rasmussen. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)

Torsdag 26. oktober arrangerte Stavanger Unge Høyre debatt om Israel-Palestina-konflikten. Fra MIFF deltok Morten Fjell Rasmussen, mens Øyvind Stålesen Åfløy fra Sosialistisk Ungdom talte palestinernes sak. Ordstyrer var Jonas Molde Hollund, som er 1. nestleder i Stavanger Unge Høyre. Rasmussen og Åfløy ble først bedt om å gi en kort presentasjon av sitt syn, deretter utfordret Hollund debattantene blant annet til å kommentere den nye loven som definerer Israel som en jødisk stat. Rundt 40 ungdommer møtte opp for å lytte til debatten, som fant sted i Høyres hus.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

0

Your Cart