Etter diskrimineringen av jøder har jeg brukt AirBnB for siste gang

«Din konto har blitt kansellert.»

Conrad Myrland er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred. (Foto: MIFF)
Conrad Myrland er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred. (Foto: MIFF)

Jeg har nettopp kansellert min AirBnB-konto. Senest i vår brukte jeg utleie-tjenesten på en ferie i USA, og var veldig godt fornøyd. Men nå er det slutt.

Jeg kan ikke fortsette å bruke en tjeneste som velger å diskriminere jøder. MIFF som organisasjon tar ikke stilling for eller imot jødiske bosetninger på Vestbredden. Men når AirBnB, etter press fra blant annet Fagforbundet, gjennomfører ensidige straffetiltak mot jødiske bosettere og ingen andre i verdens mange omstridte områder, gjenkjenner vi den heslige diskrimineringen.

– AirBnB svartelister jødiske boliger i Judea og Samaria – ikke palestinske boliger, ikke boliger i tyrkisk-okkuperte Kypros, i Marokko-okkuperte Sahara, ikke i Tibet eller Krim. AirBnBs tiltak er selve definisjonen på antisemittisme. Ingen bør bruke deres tjenester, skriver Michael Oren, medlem av den israelske nasjonalforsamlingen Knesset.

Klikk her for å skrive under på MIFFs internasjonale underskriftskampanje: I stopped using AirBnB when they started to discrimate against Jews (lenke til change.org). Del lenken med flest mulig!

Skjermdump fra da Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, deaktiverte sin AirBnB-konto.
Skjermdump fra da Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, deaktiverte sin AirBnB-konto.
Skjermdump fra da Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, deaktiverte sin AirBnB-konto.
Skjermdump fra da Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, deaktiverte sin AirBnB-konto.
Forrige artikkelFagforbundet har bidratt til å presse AirBnB til å diskriminere jøder
Neste artikkelIsraelsk sikkerhetskilde: – Irans etterretning forsøkte å rekruttere Per Sandberg
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.