Gi den beste julegaven – bli MIFF-medlem nummer 11.000

I desember 2018 kan MIFF feire at vi passerer 11.000 medlemmer i Norge og 200 i Danmark.

Stå på rett side i Europas største livssynsnøytrale medlemsorganisasjon for Israel.
Stå på rett side i Europas største livssynsnøytrale medlemsorganisasjon for Israel.

Da den moderne staten Israel feiret sin 70-årsdag i april, var MIFFs gave til jubilanten å starte nettside og pro-israelsk arbeid i Danmark. På knapt åtte måneder siden den gang har MIFF i Danmark fått tett opp mot 200 medlemmer.

I Norge er vi veldig nær å passere 11.000 medlemmer. MIFF passerte 10.000 medlemmer i mars 2016. For å forbli på et nivå over 11.000 medlemmer etter listevask i januar 2019 trenger vi mange hundre nye medlemmer.

Bruk derfor anledning til å snakke om MIFF og verve medlemmer når du treffer venner og familie de neste ukene. Fortell dem alle de gode grunnene til å være medlem i MIFF. Hjelp dem med å registrere seg via nettsiden eller få dem til å sende kodeordet MIFFMEDLEM med SMS til 2160. Så enkelt er det.

Du som støtter det jødiske folkets rett til et nasjonalt hjemland, men som fortsatt ikke er medlem – hvorfor nøler du? Minn deg selv på hvorfor du bør støtte Israel, og klikk her for å registrere deg som medlem av MIFF nå!

 

Forrige artikkelSe ansiktet på Hizbollah-terroristen når han forstår at han er oppdaget
Neste artikkelIsraelske forskere med nytt medisinsk gjennombrudd som kan redde livet ditt i framtiden
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.