Gi den beste julegaven – bli MIFF-medlem nummer 11.000

I desember 2018 kan MIFF feire at vi passerer 11.000 medlemmer i Norge og 200 i Danmark.
Stå på rett side i Europas største livssynsnøytrale medlemsorganisasjon for Israel.
Stå på rett side i Europas største livssynsnøytrale medlemsorganisasjon for Israel.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Da den moderne staten Israel feiret sin 70-årsdag i april, var MIFFs gave til jubilanten å starte nettside og pro-israelsk arbeid i Danmark. På knapt åtte måneder siden den gang har MIFF i Danmark fått tett opp mot 200 medlemmer.

I Norge er vi veldig nær å passere 11.000 medlemmer. MIFF passerte 10.000 medlemmer i mars 2016. For å forbli på et nivå over 11.000 medlemmer etter listevask i januar 2019 trenger vi mange hundre nye medlemmer.

Bruk derfor anledning til å snakke om MIFF og verve medlemmer når du treffer venner og familie de neste ukene. Fortell dem alle de gode grunnene til å være medlem i MIFF. Hjelp dem med å registrere seg via nettsiden eller få dem til å sende kodeordet MEDLEM med SMS til 1948. Så enkelt er det.

Du som støtter det jødiske folkets rett til et nasjonalt hjemland, men som fortsatt ikke er medlem – hvorfor nøler du? Minn deg selv på hvorfor du bør støtte Israel, og klikk her for å registrere deg som medlem av MIFF nå!

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise