Sparer hundretusenvis i skatt

Har du husket å sende ditt personnummer til Med Israel for fred (MIFF)?

Fra MIFFs støttemarkering for Israel i november 2012. (Arkivfoto: MIFF)
Fra MIFFs støttemarkering for Israel i november 2012. (Arkivfoto: MIFF)

Med Israel for fred (MIFF) har fra 2014 vært godkjent i skattefradragsordningen for frivillige organisasjoner. Hvis du samlet har gitt over 500 kroner i gaver til MIFF i 2018, kvalifiserer du til å få 23 prosent av total gavesum i skattefradrag. Ordningen gjelder opp til 40.000 kroner per person.

For å få skattefradrag for din gave til MIFF er det viktig at du sender oss ditt personnummer og registrert navn i folkeregisteret innen utgangen av året.

Send inn ditt personnummer til post@miff.no eller bruk SMS 41 17 67 80. Du kan også sende brev til MIFF, Pb 9101, 3006 Drammen.

Våre medlemmer og givere som allerede har registrert personnummer sparer tils ammen hundretusenvis av kroner i skatt for 2018.

Forrige artikkelOppdaget en fjerde terrortunnel som gikk fra Libanon og inn i Israel
Neste artikkel– Selv om fienden dreper våre barn, vil de aldri klare å knekke oss
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.