YouTube snur – MIFFs film som avslører terrorpropagandaen til Hamas er tilbake

Gode nyheter.
Skjermdump av e-post til MIFF mottatt 19. desember 2018.
Skjermdump av e-post til MIFF mottatt 19. desember 2018.

Tirsdag 18. desember på kvelden kom sjokkbeskjeden fra YouTube: Et ti år gammelt filmklipp som avslører hvordan Hamas oppvigler barn til vold var plutselig fjernet. MIFF hadde publisert musikkvideoen fra Hamas-TV med norsk teksting. Nå ble vi straffet for det, blant annet med pause i muligheten til å gjøre direktesendinger.

Onsdag morgen brukte vi YouTubes systemer til å klage på avgjørelsen. Vi vet at flere av MIFFs støttespillere også klaget til selskapet.

Allerede onsdag kveld kom svaret fra YouTube på MIFFs anke.

«Etter mer granskning, har vi avgjort at din video ikke bryter våre retningslinjer. Din video har blitt gjenopprettet og din konto har ingen restriksjoner [good standing],» skriver YouTube.

At filmen er tilbake, kan alle se her:

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelGro Holm serverte ren oppdiktning i NRK Kveldsnytt
Neste artikkelSe hvor MIFF har fått over 200 nye medlemmer siste måned
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise