YouTube snur – MIFFs film som avslører terrorpropagandaen til Hamas er tilbake

Gode nyheter.

Skjermdump av e-post til MIFF mottatt 19. desember 2018.
Skjermdump av e-post til MIFF mottatt 19. desember 2018.

Tirsdag 18. desember på kvelden kom sjokkbeskjeden fra YouTube: Et ti år gammelt filmklipp som avslører hvordan Hamas oppvigler barn til vold var plutselig fjernet. MIFF hadde publisert musikkvideoen fra Hamas-TV med norsk teksting. Nå ble vi straffet for det, blant annet med pause i muligheten til å gjøre direktesendinger.

Onsdag morgen brukte vi YouTubes systemer til å klage på avgjørelsen. Vi vet at flere av MIFFs støttespillere også klaget til selskapet.

Allerede onsdag kveld kom svaret fra YouTube på MIFFs anke.

«Etter mer granskning, har vi avgjort at din video ikke bryter våre retningslinjer. Din video har blitt gjenopprettet og din konto har ingen restriksjoner [good standing],» skriver YouTube.

At filmen er tilbake, kan alle se her:

Forrige artikkelGro Holm serverte ren oppdiktning i NRK Kveldsnytt
Neste artikkelSe hvor MIFF har fått over 200 nye medlemmer siste måned
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.