YouTube snur – MIFFs film som avslører terrorpropagandaen til Hamas er tilbake

Gode nyheter.
Skjermdump av e-post til MIFF mottatt 19. desember 2018.
Skjermdump av e-post til MIFF mottatt 19. desember 2018.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Tirsdag 18. desember på kvelden kom sjokkbeskjeden fra YouTube: Et ti år gammelt filmklipp som avslører hvordan Hamas oppvigler barn til vold var plutselig fjernet. MIFF hadde publisert musikkvideoen fra Hamas-TV med norsk teksting. Nå ble vi straffet for det, blant annet med pause i muligheten til å gjøre direktesendinger.

Onsdag morgen brukte vi YouTubes systemer til å klage på avgjørelsen. Vi vet at flere av MIFFs støttespillere også klaget til selskapet.

Allerede onsdag kveld kom svaret fra YouTube på MIFFs anke.

«Etter mer granskning, har vi avgjort at din video ikke bryter våre retningslinjer. Din video har blitt gjenopprettet og din konto har ingen restriksjoner [good standing],» skriver YouTube.

At filmen er tilbake, kan alle se her:Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelGro Holm serverte ren oppdiktning i NRK Kveldsnytt
Neste artikkelSe hvor MIFF har fått over 200 nye medlemmer siste måned
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise