MIFF får 30 lokalforeninger

I løpet av det siste året har MIFF fått tre nye lokalforeninger, og en tidligere passiv lokalforening er gjenopplivet.

Nærmere 50 personer deltok på stiftelsesmøtet til MIFF Larvik-Sandefjord torsdag 7. juni 2018. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)
Nærmere 50 personer deltok på stiftelsesmøtet til MIFF Larvik-Sandefjord torsdag 7. juni 2018. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)

Veksten i antall lokalforeninger i MIFF fortsetter.

I juni ble det stiftet ny lokalforening av MIFF i Larvik-Sandefjord.

Tidlig i høst tok Hallgrim Berg og Jens Jorde fra MIFF Hallingdal initiativ til et møte på Kongsberg. I november ble dette fulgt opp med valg av et lokalt styre da MIFF hadde sitt andre møte i byen. Det kom også gledelig beskjed fra Valdres, om at lokallaget der gjenopplives.

I mars skal MIFF avholde organisasjonens andre møte i Voss, og nok en gang er det Jens Jorde og Hallgrim Berg som er foredragsholderne. MIFFs nestleder Morten Fjell Rasmussen holdt foredrag på et enkeltstående MIFF-møte i Voss for noen år siden. Nå har en lokal gruppe allerede etablert et interimstyre for det som blir MIFFs lokalforening nummer 30. For tolv år siden hadde MIFF kun 5 aktive lokalforeninger.

De siste årene har lokale styrer i Gjøvik og Lillehammer kastet inn håndkleet, så hvis noen der eller i andre byer hvor MIFF ikke er representert vil starte nytt arbeid, er det bare å ta kontakt.

Les mer her hvordan du kan gjøre ulike frivillige oppgaver for Israels sak i Norge gjennom MIFF.

Forrige artikkelIsrael vil kreve 2150 milliarder kroner i erstatning for jøder som ble fordrevet fra arabiske land
Neste artikkelFem anti-israelske jødiske tenåringer arrestert for steinkasting som kostet palestinsk kvinne livet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.