MIFF får 30 lokalforeninger

I løpet av det siste året har MIFF fått tre nye lokalforeninger, og en tidligere passiv lokalforening er gjenopplivet.

Nærmere 50 personer deltok på stiftelsesmøtet til MIFF Larvik-Sandefjord torsdag 7. juni 2018. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)
Nærmere 50 personer deltok på stiftelsesmøtet til MIFF Larvik-Sandefjord torsdag 7. juni 2018. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)

Veksten i antall lokalforeninger i MIFF fortsetter.

I juni ble det stiftet ny lokalforening av MIFF i Larvik-Sandefjord.

Tidlig i høst tok Hallgrim Berg og Jens Jorde fra MIFF Hallingdal initiativ til et møte på Kongsberg. I november ble dette fulgt opp med valg av et lokalt styre da MIFF hadde sitt andre møte i byen. Det kom også gledelig beskjed fra Valdres, om at lokallaget der gjenopplives.

I mars skal MIFF avholde organisasjonens andre møte i Voss, og nok en gang er det Jens Jorde og Hallgrim Berg som er foredragsholderne. MIFFs nestleder Morten Fjell Rasmussen holdt foredrag på et enkeltstående MIFF-møte i Voss for noen år siden. Nå har en lokal gruppe allerede etablert et interimstyre for det som blir MIFFs lokalforening nummer 30. For tolv år siden hadde MIFF kun 5 aktive lokalforeninger.

De siste årene har lokale styrer i Gjøvik og Lillehammer kastet inn håndkleet, så hvis noen der eller i andre byer hvor MIFF ikke er representert vil starte nytt arbeid, er det bare å ta kontakt.

Les mer her hvordan du kan gjøre ulike frivillige oppgaver for Israels sak i Norge gjennom MIFF.

Artikkelen fortsetter under annonsen


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise