MIFF får 30 lokalforeninger

I løpet av det siste året har MIFF fått tre nye lokalforeninger, og en tidligere passiv lokalforening er gjenopplivet.
Nærmere 50 personer deltok på stiftelsesmøtet til MIFF Larvik-Sandefjord torsdag 7. juni 2018. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)
Nærmere 50 personer deltok på stiftelsesmøtet til MIFF Larvik-Sandefjord torsdag 7. juni 2018. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)

Veksten i antall lokalforeninger i MIFF fortsetter.

I juni ble det stiftet ny lokalforening av MIFF i Larvik-Sandefjord.

Tidlig i høst tok Hallgrim Berg og Jens Jorde fra MIFF Hallingdal initiativ til et møte på Kongsberg. I november ble dette fulgt opp med valg av et lokalt styre da MIFF hadde sitt andre møte i byen. Det kom også gledelig beskjed fra Valdres, om at lokallaget der gjenopplives.

I mars skal MIFF avholde organisasjonens andre møte i Voss, og nok en gang er det Jens Jorde og Hallgrim Berg som er foredragsholderne. MIFFs nestleder Morten Fjell Rasmussen holdt foredrag på et enkeltstående MIFF-møte i Voss for noen år siden. Nå har en lokal gruppe allerede etablert et interimstyre for det som blir MIFFs lokalforening nummer 30. For tolv år siden hadde MIFF kun 5 aktive lokalforeninger.

De siste årene har lokale styrer i Gjøvik og Lillehammer kastet inn håndkleet, så hvis noen der eller i andre byer hvor MIFF ikke er representert vil starte nytt arbeid, er det bare å ta kontakt.

Les mer her hvordan du kan gjøre ulike frivillige oppgaver for Israels sak i Norge gjennom MIFF.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise