MIFF starter arbeid for Israel i tredje land

De førti første årene arbeidet MIFF kun i Norge. I 2018 startet MIFF arbeid i Danmark, i 2019 blir det nyetablering på Island.

Reykjavik. (Foto: Dany Sternfeld, flickr)
Reykjavik. (Foto: Dany Sternfeld, flickr)

Etablering av MIFF-arbeid i Danmark var norske Israel-venners gave til Israel på 70-årsdagen i april 2018. I løpet av knappe ni måneder har MIFF fått langt over 200 danske medlemmer og miff.dk har flere tusen besøk hver måned. Tre MIFF-seminarer er avholdt, og flere er under planlegging. I februar trapper MIFF opp arbeidet i Danmark når vi ansetter en dansk-israelsk kvinne som journalist og markedsansvarlig i 80 prosent stilling. Mer om det siden.

Gjennom European Alliance for Israel har MIFF de siste par årene blitt kjent med Israel-venner på Island. Heller ikke der finnes det en organisasjon som MIFF, men det gjør vi nå noe med.

Onsdag 27. mars inviterer MIFF til organisasjonens første møte i Reykjavik, hovedstaden på Island. Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, holder foredrag. Han skal blant annet forklare hvorfor Island gjorde en feil da de ga ensidig anerkjennelse av en palestinsk stat. På samme møte vil også MIFFs nye nettside på islandsk bli lansert.

Hvis du har venner eller kjente på Island, så vær vennlig å sende dem invitasjonen via Facebook. Hvis du skulle være i Reykjavik 27. mars er du også hjertelig velkommen til møte.

Stöndum saman um frið fyrir Ísrael

 

Forrige artikkelLikuds første muslimske kvinnelige kandidat hyller Benjamin Netanyahu og forsvarer Israels nasjonalstat-lov
Neste artikkelIsraelske suksesserier på Netflix
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.