Legg inn den nye MIFF-appen på mobil og nettbrett

Med den nye MIFF-appen kan du få varslinger hver gang det kommer en ny artikkel på miff.no.

Last ned den nye MIFF-appen.
Last ned den nye MIFF-appen.
Støtter du det jødiske folkets rett til sitt eget hjemland?
Vet du at sterke krefter i Norge gjør alt de kan for å undergrave Israel?
Svarer du ja på begge spørsmål, bør du bli medlem av MIFF nå!


Etter en periode uten en aktiv MIFF-app, har vi nå en ny versjon tilbake både i Google Play og App Store. Bruk din mobil eller nettbrett, og søk på MIFF, så finner du den og kan laste ned.

I MIFF-appen kan du blant annet lese de siste nyhetene fra miff.no (og få varsel når det kommer nye), lese hele artikkelarkivet, se de neste møtene, høre podkast og bestille bøker.

DEL
Forrige artikkel«Dette er ingen israelsk-palestinsk-konflikt. Den er mye mer enn det.»
Neste artikkelOmfattende israelsk angrep i Syria
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.