Direkteintervju fra Jerusalem

Conrad Myrland intervjuet den norsk-israelske journalisten Peter Beck.
Conrad Myrland intervjuer norsk-israelske Peter Beck direkte fra hans hjem i Jerusalem. (Foto: Skjermdump)
Conrad Myrland intervjuer norsk-israelske Peter Beck direkte fra hans hjem i Jerusalem. (Foto: Skjermdump)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Torsdag 24. januar hadde MIFF nok en direktesending på Facebook og andre sosiale medier. MIFFs Conrad Myrland intervjuet Peter Beck med Skype fra hans hjem i Jerusalem. Den norsk-israelske journalisten pratet om sin egen livshistorie, det kommende valget i Israel og trusselen fra Iran og Gaza.

– MIFF har såvidt testet ut liveintervjuer med egne ansatte tidligere, men nå var Peter Beck ut som første eksterne gjest. Det åpner fascinerende nye muligheter for MIFF at vi kan lage egne direktesendinger med interessante gjester fra hele verden, forteller Conrad Myrland.

Han oppmuntrer alle til å abonnere på MIFFs YouTube-kanal eller få varsler fra MIFFs Facebook-side. Da vil det komme varsel om nye sendinger i framtiden. Intervjuet med Beck kan du se i opptak her:Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise