MIFF legger gode ord om Israel i postkassen til 68.000 familier

I februar 2019 sender MIFF et 28 siders spesialmagasin med israelernes beste argumenter til 68.000 familier i Nordland fylke.
Conrad Myrland med MIFFs spesialmagasin. (Foto: MIFF)
Conrad Myrland med MIFFs spesialmagasin. (Foto: MIFF)

Om et par uker blir MIFFs spesialmagasin med israelernes beste argumenter distribuert til 68.000 familier i Nordland fylke. Alle som ikke har reservert seg for reklame, får magasinet i sin postkasse.

Fra år 2010 har MIFF distribuert magasinet til nå totalt 18 fylker. Etter at Troms er fullført, er det bare Finnmark som gjenstår.

Distribusjonen er mulig på grunn av MIFFs støttespillere. Dersom du gir en gave på 287 kroner, dekker dette trykk og distribusjon av magasinet til omlag 80 familier! Send kodeord MIFFMAGASIN til 2160 og du gir 287 kroner målrettet til denne aksjonen!

En gave på 574 kroner gjør oss i stand til å distribuere magasinet til ca 160 familier! Dersom du gir en gave til MIFF på over 500 kroner får du rett til skattefradrag. Alle som gir 700 kroner eller mer til MIFF i perioden 1. januar til 28. februar 2019, deltar i trekning av reisegavekort på 10.000 kroner fra Plussreiser.

Gi din øremerkede gave nå med å Vipps til 39881 eller til MIFFs gavekonto 7877.06.54539. Du kan også gi en direkte gave til aksjonen med ditt bankkort ved å trykke her. I skjemaet under kan du gi et fritt valgt beløp via SMS.

MIFFs spesialmagasin er en vaksinepakke mot Israel- og jødehat. Her forklarer vi hva som er grunnlaget for den jødiske staten og hva som har hindret en løsning med to stater for to folk. Magasinet forteller også om jødenes historie i arabiske land og hvordan jødene ble jaget ut av Midtøsten og Nord-Afrika i tiårene etter andre verdenskrig.

Les magasinet som sendes til Nordland her:Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise