Conrad Myrland kommenterer MIFF på NRK Dagsnytt Atten

Se direktesending fra 13. mars 2019.

Skjermdump fra MIFFs direktesending 13. mars 2019.
Skjermdump fra MIFFs direktesending 13. mars 2019.

Torsdag 7. mars deltok Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, i debatt på NRK Dagsnytt Atten. Debattmotstander var KFUK-KFUM Global og temaet Operasjon Dagsverk. For å se hele debatten, gå til tv.nrk.no og spill fra 51.15 i sendingen.

Onsdag 13. mars kommenterte Conrad Myrland debatten og orienterte om andre nyheter fra MIFF i en direktesending på Facebook og YouTube.

MIFF på NRK Dagsnytt Atten og annet nytt

MIFF på NRK Dagsnytt Atten og annet nytt

Publisert av Med Israel for fred (MIFF) Onsdag 13. mars 2019

Forrige artikkelSV vil at denne norske byen skal velge Israel-boikott
Neste artikkelTel Aviv angrepet med to iransk-produserte raketter fra Gaza-stripen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -