Super start for MIFF på Island

Onsdag 27. mars startet MIFF arbeid i et tredje land.

Conrad Myrland taler på det første MIFF-møtet på Island 27. mars. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
Conrad Myrland taler på det første MIFF-møtet på Island 27. mars. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

50 islendinger møtte fram da Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, holdt foredrag i Reykjavik onsdag 27. mars. Presentasjonen av MIFFs arbeid ble møtt med stor entusiasme, og flere islendinger vil drive MIFF-arbeid videre.

Falske bilder av Israel er minst like utbredt på Island som i Norge. Et viktig verktøy i å bekjempe løgnene er nettstedet miff.is, som ble presentert under møtet. MIFF er svært interessert i å komme i kontakt med islendinger som kan oversette informasjonsmateriale fra norsk til islandsk, slik at nettstedet raskt kan fylles med mer innhold.

I april 2018 startet MIFF arbeid i Danmark. På mindre enn ett år har MIFF rekruttert langt over 300 danske MIFF-medlemmer.

MIFFs organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen og inspirator i sosiale medier Geir Knutsen deltok også på møtet på Island. De tre dagene i forkant deltok alle MIFFs fire fulltidsansatte i Norge på AIPAC-konferansen i Washington D.C. sammen med 18.000 amerikanske Israel-venner.

Forrige artikkelHamas: – Iran beordret rakettangrepet mot Israel
Neste artikkelHamas har fått flere og kraftigere raketter til tross for Gaza-blokaden
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.