Slik kan du hjelpe MIFF over 11.000 medlemmer før landsmøtet

Det siste året har MIFFs medlemstall økt med fem prosent.

Stå på rett side i Europas største livssynsnøytrale medlemsorganisasjon for Israel.
Stå på rett side i Europas største livssynsnøytrale medlemsorganisasjon for Israel.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Da MIFF hadde landsmøte og markerte organisasjonens 40-årsdag i slutten av april 2018 hadde vi 10.672 medlemmer. Samme måned startet vi arbeid i Danmark.

I løpet av sitt første driftsår har MIFF Danmark økt til omkring 330 medlemmer.

I Norge har MIFF økt netto med over 230 medlemmer, til over 10.900 medlemmer. (Før listevask i slutten av desember var vi oppe på over 11.100 medlemmer.) MIFF har også fått noen få nye medlemmer på Island, hvor vi startet arbeid i mars 2019.

Totalt er medlemsveksten i organisasjonen på 5 prosent det siste året.

Nå er målet å passere 11.000 medlemmer i Norge før landsmøtet i Kristiansand 31. mai til 2. juni. Det klarer vi bare dersom du som ikke er medlem melder deg inn og dersom du som allerede er medlem verver venner og familie.

Les: De ukjente tallene som skriker til deg at du bør bli medlem av MIFF

Forrige artikkelIsraelske forskere har printet det første 3D-hjertet
Neste artikkelTruet journalist da han fikk spørsmål om dette bildet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.