MIFF feirer ett år i Danmark

19. april 2018 ga MIFF i Norge en 70-årsgave til staten Israel – starten på en dansk kopi av MIFFs arbeid for Israel.

Conrad Myrland, Dina Grossman og Rika Greenberg oppsummerer det første året til MIFF Danmark. (Skjermdump fra YouTube/Facebook)
Conrad Myrland, Dina Grossman og Rika Greenberg oppsummerer det første året til MIFF Danmark. (Skjermdump fra YouTube/Facebook)

Conrad Myrland er daglig leder av MIFF i Norge og styreleder for MIFF Danmark. Dina Grossman er daglig leder for MIFF Danmark på frivillig basis og Rika Greenberg ble ansatt som journalist og markedsansvarlig fra 1. februar 2019. Her kan du høre dem snakke om hvordan MIFF Danmark har gjort en forskjell i sitt første driftsår.

MIFF Danmark har allerede over 330 medlemmer.

Forrige artikkelTexas anklager norsk selskap for Israel-boikott – selger alle aksjene
Neste artikkelLærer nektet elev å holde foredrag til forsvar for Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.