Leon de Winter kommer til MIFFs Israelkonferanse: – Jødisk liv i Europa vil være over om 50 år

Leon de Winter er optimistisk for jødenes framtid i Israel, gir dystre framtidsutsikter for jødisk liv i Europa.

Leon de Winter. (Foto: Wikimedia Commons)
Leon de Winter. (Foto: Wikimedia Commons)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

MIFFs årlige Israelkonferanse og landsmøtehelg arrangeres på Scandic Sørlandet i Kristiansand fredag 31. mai til søndag 2. juni.

På Israelkonferansen skal den nederlandske forfatteren Leon de Winter holde to foredrag. De Winter er født i 1954. Han vokste opp i en ortodoks jødisk familie, men ble sekulær og gjorde karriere innenfor film, tv og litteratur.

Her kan du se en smakebit av Leon de Winter, fra et foredrag han holdt for European Alliance for Israel i Polen høsten 2018.

Forfatter Leon de Winter taler til European Alliance for Israel i Polen.

Publisert av Med Israel for fred (MIFF) Lørdag 6. oktober 2018
Forrige artikkelDet israelske luftforsvaret åpner ny F-35-skvadron
Neste artikkelHamas vil finansiere terror med bitcoin
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.