MIFF inspirerte söta bror

Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF), talte på årsmøtet til Vänskapsförbundet Sverige Israel søndag.

Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF), talte på årsmøtet til Vänskapsförbundet Sverige Israel søndag 19. mai 2019. (Foto: MIFF)

I helgen har MIFFs svenske søsterforening Vänskapsförbundet Sverige Israel hatt årsmøte i Örnsköldsvik. Søndag morgen var Conrad Myrland invitert for å gi råd og tips til arbeidet.

– Jeg holdt et tilsvarende foredrag for vår svenske søsterforening i 2012. Etter den tid har de fulgt opp flere av rådene vi ga den gang og blitt en mer slagkraftig organisasjon. Nå håper vi at de kan fortsette å la seg inspirere av MIFFs arbeid i Norge, sier Myrland.

Vänskapsförbundet Sverige Israel har om lag 3200 medlemmer og 17 lokalforeninger. MIFF i Norge har nesten 11.000 medlemmer og 30 lokalforeninger. Det siste året har MIFF også startet arbeid i Danmark og Island.

Forrige artikkelSe bilder fra Eurovision-festen
Neste artikkel– PA kan betale for helsetjenester, men prioriterer å betale terrorister
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.