Les MIFFs årsrapport 2019

Her kan du lese hovedstyrets og lokalforeningenes årsrapporter.

MIFFs årsrapport 2019.

Med Israel for fred (MIFF) er en åpen og demokratisk medlemsorganisasjon. 1. juni 2019 blir det avholdt generalforsamling på Scandic Sørlandet i Kristiansand. Under kan du lese hovedstyrets årsberetning for 2018-2019, lokalforeningenes årsberetninger for 2018, MIFFs årsregnskap for 2018 og revisors beretning m.m. Klikk her for å se program for landsmøtehelgen. NB! Foredragene på konferansen er åpne for dagsbesøk, forhåndspåmelding via deltager.no.

Når du leser MIFFs årsberetning, får du kanskje lyst til å bli medlem eller verve medlemmer til denne flotte organisasjonen. Da kan du bruke innmeldingsskjemaet du finner ved å klikke her.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise