Heldigvis er blasfemiparagrafen opphevet før Hillel Neuer taler i Oslo torsdag

FN er religion for mange i Norge.
Alle med FN som religion vil bli krenket eller såret under Hillel Neuers foredrag. (Illustrasjonsfoto: Kim Haughton, FN, flickr)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Dersom FN har sagt det, er det slik. Du skal ikke ha andre guder enn FN. Makten og æren tilhører de Forente Nasjoner i all evighet.

De fleste av oss har møtt FNs disipler. Den naive tilliten til den internasjonale organisasjonen er (heldigvis!) ofte omvendt proporsjonal med kunnskapen om intrigene, hestehandlene og forbrytelsene som skjuler seg bak kulissene i FN-organisasjonene. Men også blant mange som kjenner FN-systemets svakheter og umoral er lojaliteten dessverre like sterk som i religiøse sekter.

Det er ikke bare sekulære nordmenn som har FN som religion. Disiplene finner du langt inn i Den norske kirke. «Det er ikke vi som sier at palestinerne har rett til å vende tilbake, det er FN,» sier Mellomkirkelig råd. Å komme trekkende med en ikke-bindende resolusjon fra FNs hovedforsamling fra desember 1948, en resolusjon som i dag bryter med alle de prinsippene FN ellers følger, kan vi trygt betrakte som useriøst, skrev MIFF allerede i 2010. Det har ikke hjulpet, troen på FN er fortsatt så stor i Mellomkirkelig råd, at de fortsatt skyver FN foran seg i støtte til palestinske krav som vil ødelegge verdens eneste jødiske stat.

Når Hillel Neuer taler i Høyres Hus torsdag 30. mai kl. 19.00, er det godt blasfemiparagrafen er opphevet. Frem til 2015 sa straffeloven at du kunne få inntil seks måneders fengsel dersom du «i ord eller handling offentlig forhåner eller på en krenkende eller sårende måte viser ringeakt for nogen trosbekjennelse hvis utøvelse her i riket er tillatt».

Vi kan garantere at alle med FN som religion vil bli krenket eller såret under foredraget til Neuer. Han leder UN Watch, en organisasjon som de siste 26 årene har overvåket hvordan FN følger sitt eget charter. Urettferdigheten mot Israel er bare ett av flere områder hvor UN Watch gir FN-systemet strykkarakter.

Den israelske avisen Ma’ariv har satt Neuer på sin liste over de hundre mest innflytelsesrike jødene i verden. Du bør absolutt benytte sjansen til å høre ham når han taler på et åpent møte i Oslo. MIFF er glad for å kunne være medarrangør for møtet sammen med Chabad-bevegelsen i Norge.

Send din påmelding til ChabadNorway@gmail.com. Inngang kroner 100,- Betales til 9046.12.44032 eller til Vipps 92694770


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelSyria forsøkte å skyte ned israelsk jagerfly
Neste artikkelHvordan israelere har gitt liv, og bedre liv, til flere hundre millioner mennesker
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise